Ο Σον Κομπς συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση και trafficking

Διαβάζεται σε 3'
Sean "Diddy" Combs
Sean "Diddy" Combs (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Μετά από “βροχή” καταγγελιών σε βάρος του για σεξουαλικές επιθέσεις ο Σον Κομπς ή “Puff Daddy” συνελήφθη σε ξενοδοχείο του Μανχάταν.

O διάσημος ράπερ Σον Κομπς, γνωστός και ως Puff Daddy, συνελήφθη από πράκτορες του FBI, το βράδυ της Δευτέρας (16/9), στο ξενοδοχείο Park Hyatt στο Μανχάταν μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και trafficking, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο εισαγγελέας, Ντέιμιαν Γουίλιαμς, επιβεβαίωσε με δήλωσή του τη σύλληψη του ράπερ βάσει σφραγισμένου κατηγορητηρίου, που υποβλήθηκε από τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης. “Αναμένουμε να προχωρήσουμε στην αποσφράγιση του κατηγορητηρίου το πρωί και θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη τη στιγμή”, είπε ο Ουίλιαμς.

Ο δικηγόρος του Κομπς, Μαρκ Αγκνιφίλο, δήλωσε απογοητευμένος με τη σύλληψη του πελάτη του σημειώνοντας ότι ο 54χρονος συνεργάστηκε με τις Αρχές στην έρευνα και “εγκαταστάθηκε οικειοθελώς στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα εν αναμονή αυτών των κατηγοριών”.

Σημειώνεται ότι η σύλληψη του Σον Κομπς έρχεται εν μέσω δεκάδων αγωγών εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις. Δικηγόροι που εκπροσωπούν ορισμένα από τα φερόμενα ως θύματα του Κομπς σε ανακοίνωσή τους χαρακτήρισαν τη σύλληψή του ως “το πρώτο βήμα για την απονομή δικαιοσύνης”.

Από την πλευρά του ο διάσημος ράπερ αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Οι καταγγελίες της Κάσι Βεντούρα εις βάρος του

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2023 η πρώην σύζυγός του, Κάσι Βεντούρα, με την οποία ο Κομπς ήταν παντρεμένος από το 2007 έως το 2018, κατέθεσε μήνυση εναντίον του κατηγορώντας τον για βιασμό και επανειλημμένη φυσική κακοποίηση, για διάστημα μεγαλύτερο της δεκαετίας.

Η Βεντούρα ισχυρίζεται πως λίγο καιρό αφότου γνώρισε τον Κομπς το 2005 για να αρχίσει η συνεργασία τους (εκείνη ήταν 19 ετών) άρχισε το μοτίβο ελέγχου και κακοποίησης.

Περιλάμβανε εξαναγκασμό σε σεξουαλικές συνευρέσεις με ζιγκολό, με τον επιχειρηματία να τις βιντεοσκοπεί. Επίσης, της έδινε ναρκωτικές ουσίες και τη χτυπούσε «πολλές φορές το χρόνο».

Ανέφερε και ότι είχε κρεμάσει μια φίλη της από μπαλκόνι δωματίου ξενοδοχείου που ήταν στον 17ο όροφο, ενώ ήταν πίσω από την ανατίναξη του αυτοκινήτου ενός άνδρα που πίστευε πως φλερτάρει την Βεντούρα.

Βάσει πάντα όσων αναφέρει στην αγωγή η Βεντούρα, λίγο πριν το χωρισμό του ζευγαριού το 2018, ο Κομπς εισέβαλε στο σπίτι της και τη βίασε.

Εξηγεί πως δεν πήγε ποτέ στην αστυνομία, καθώς φοβόταν πως θα δώσει στον Κομπς άλλη μια δικαιολογία για να την κακοποιήσει.

“Ένιωθα ότι κάθε ‘όχι’ μπορεί να μου στοιχίσει πράγματα, όπως την οικογένεια μου, τους φίλους, την καριέρα μου. Ακόμα και τη ζωή μου”, είχε πει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα