Ο “σωσίας” του Κριστιάνο Ρονάλντο “κλέβει” λίγη από τη δόξα του

Ο “σωσίας” του Κριστιάνο Ρονάλντο “κλέβει” λίγη από τη δόξα του
Cristiano Ronaldo AP

Ο Μπιβάρ Αμπντουλάχ είναι ένας 25χρονος Ιρακινός που έχει απίστευτη ομοιότητα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Προσπαθεί να πάρει λίγη από τη δόξα του και το όνειρό του.

Ο Πορτογάλος σουπερστάρ μπορεί να βρίσκεται με τη Γιουβέντους στο Άμστερνταμ για τον αγώνα με τον Άγιεξ, όμως, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στο Ιράκ, ένας 25χρονος προσπαθεί να πάρει λίγη από τη δόξα του.

Ο Μπιβάρ Αμπντουλάχ θεωρείται σωσίας του Κριστιάνο, με τον ίδιο να προσπαθεί να ζήσει σαν το ίνδαλμά του. Αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα και έχει το νούμερο 7 στην πλάτη. Όμως, την κανονική εμφάνιση του Πορτογάλου τη βλέπει μόνο στα καταστήματα αθλητικών ειδών.

“Ελπίζω κάποια στιγμή να δω από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο αθλητισμός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να τον συναντήσω. Πιστεύω ότι μοιάζω στον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρόσωπο”, δήλωσε ο ίδιος.

Κι αν για μία σέλφι με τον πραγματικό Κριστιάνο οι φίλαθλοι μονομαχούν με τους άντρες ασφαλείας των γηπέδων, με τον Αμπντουλάχ τα πράγματα είναι πιο απλά. Δεν χαλάει χατίρι σε κανέναν Ιρακινό και μ’ αυτό τον τρόπο ζει το όνειρό του. Μόνο που για να φτάσει στο επίπεδο του Πορτογάλου θέλει ακόμη πολλή δουλειά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα