Ο Τράβις Σκοτ στο Παρίσι – Χτύπησε φύλακα ξενοδοχείου

Διαβάζεται σε 2'
Ο Τράβις Σκοτ στο Παρίσι – Χτύπησε φύλακα ξενοδοχείου
Travis Scott AP Photo

Ο Αμερικανός ράπερ Τράβις Σκοτ συνελήφθη στο Παρίσι αφότου επιτέθηκε σε φύλακα έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε

Ο Αμερικανός ράπερ Τράβις Σκοτ​​ συνελήφθη στο Παρίσι τα ξημερώματα της Παρασκευής (09/08) μετά από βίαιη σύγκρουση με έναν φύλακα έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο George V, που βρίσκεται δίπλα στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι στις 9 Αυγούστου 2024, αστυνομικοί κλήθηκαν στο ξενοδοχείο George V και συνέλαβαν τον ράπερ Τράβις Σκοτ για επίθεση σε φύλακα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελέα του Παρισιού, η οποία έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για το περιστατικό.

“Ο φύλακας είχε παρέμβει για να χωρίσει τον ράπερ από τον σωματοφύλακά του. Η εισαγγελία του Παρισιού παρέπεμψε την υπόθεση στην 1η περιφέρεια της δικαστικής αστυνομίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς να προστίθενται περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το NBC, ο Scott βρισκόταν στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και εθεάθη στον αγώνα μπάσκετ των ΗΠΑ με τη Σερβία το απόγευμα της Πέμπτης. Πηγές των τοπικών μέσων ενημέρωσης σημειώνουν ότι αρκετοί άνθρωποι που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του καβγά ανέφεραν ότι ο ράπερ ήταν μεθυσμένος.

Να σημειωθεί ότι ο Travis έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, καθώς τον Ιούνιο συνελήφθη για επεισόδιο σε γιοτ στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα που προκάλεσε σε κατάσταση μέθης. Ο ράπερ φέρεται να λογομάχησε με άλλους επιβαίνοντες του γιοτ. Ο δικηγόρος του είπε ότι το περιστατικό ήταν μια απλή «παρεξήγηση». Ο Σκοτ ​​δεν έχει μιλήσει δημόσια για το περιστατικό ούτε αντέδρασε στη σύλληψη

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα