Ο Tyga κατηγορείται για ξυλοδαρμό από πρώην σύντροφό του

Ο Tyga κατηγορείται για ξυλοδαρμό από πρώην σύντροφό του
Ο ράπερ Tyga AP

Η πρώην σύντροφος του Tyga, Camaryn Swanson, τον κατηγορεί για άσκηση σωματικής βίας, ενώ έχει αναρτήσει φωτογραφίες στα social media, στις οποίες φαίνεται χτυπημένη.

Ο ράπερ Tyga, κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας προς την πρώην σύντροφό του, Camaryn Swanson. Η γνωστή influencer ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες, στις οποίες η ίδια φαίνεται χτυπημένη.

Σύμφωνα με το TMZ, η Camaryn Swanson εμφανίστηκε έξω από το σπίτι του Tyga τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου ξεκίνησε ένας καυγάς με τον πρώην σύντροφό της. Στην συνέχεια η ίδια υποστηρίζει πως ο ράπερ την χτύπησε και ανέφερε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε η Camaryn Swanson φαίνεται να είναι τραυματισμένη, ενώ είναι μελανιασμένο το μάτι της. Η ίδια μάλιστα γράφει πως έχει κακοποιηθεί ψυχικά και σωματικά και δεν το κρύβει.

Η Camaryn Swanson Instagram@camarynswanson

Ο 31χρονος μουσικός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Micheal Ray Nguyen-Stevenson, δεν έχει συλληφθεί, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει και ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα