O Τζον Mπον Τζόβι έσωσε γυναίκα που ήθελε να πηδήξει από γέφυρα του Νάσβιλ

Διαβάζεται σε 2'
O Τζον Mπον Τζόβι έσωσε γυναίκα που ήθελε να πηδήξει από γέφυρα του Νάσβιλ
Ο Τζον Μπον Τζόβι πλησιάζει γυναίκα που είναι έτοιμη για το απονενοημένο Metropolitan Nashville Police Department.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα του νέου του music vide σε πεζογέφυρα του Νάσβιλ, ο Τζον Μπον Τζόβι εντόπισε μια γυναίκα που φαινόταν έτοιμη να πηδήξει στο κενό.

Το πρόγραμμα του Τζον Μπον Τζόβι για την Τρίτη είχε γυρίσματα για το music video του τραγουδιού του, με τίτλο “People’s House”. Έτσι, στις 18.00 βρέθηκε στην πεζογέφυρα John Seigenthaler του Νάσβιλ, όπου τον περίμενε το συνεργείο του.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η διαδικασία, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα που υπήρχε στη γέφυρα και κοινοποιήθηκε από το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Νάσβιλ, ο 62χρονος ρόκερ είδε μια γυναίκα να έχει περάσει πάνω από το κιγκλίδωμα και να φαίνεται πως ετοιμάζεται να πηδήξει στα νερά του ποταμού Cumberland.

Πολλοί περαστικοί την είδαν, ουδείς όμως έκανε κάτι για να τη σώσει, εξαιρουμένου του Τζον Μπον Τζόβι.

Την πλησίασε ήρεμα, μαζί με μια συνεργάτιδα του, άρχισε να της μιλάει με χαμόγελο και ψυχραιμία, όπως η συνεργάτιδα πλησίαζε την γυναίκα, την αγκάλιασε, μετά την αγκάλιασε και ο Μπον Τζόβι και τελικά την έπεισαν να μην κάνει το απονενοημένο.

Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η πυροσβεστική και η αστυνομία του Νάσβιλ, με τον αρχηγό της να επαινεί τον σταρ, σε tweet του επίσημου λογαριασμού του Metropolitan Nashville Police Department.

Oι χρήστες αποθέωσαν τον Μπον Τζόβι, με πολλούς να γράφουν ότι είναι θρύλος και άγιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα