Ο Τζόνι Ντεπ ξεφορτώθηκε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που τον καθιέρωσαν ως Τζακ Σπάροου

Διαβάζεται σε 2'
Ο Τζόνι Ντεπ ξεφορτώθηκε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που τον καθιέρωσαν ως Τζακ Σπάροου
Associated Press

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε δικό του το ρόλο του Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής». Δεν έχει πια, ένα από τα κύρια στοιχεία του πειρατή.

O Tζόνι Ντεπ βρίσκεται στις Μπαχάμες, όπως αποκάλυψε χρήστης του Instagram με το handle @killerbartender.

Στα βίντεο που ανάρτησε οι φαν του πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής» εντόπισαν μια αλλαγή που έκανε στο πρόσωπο του.

Για την ακρίβεια, στο στόμα του.

Ο 61χρονος ηθοποιός φαίνεται να ασχολήθηκε με την οδοντοστοιχία του που όπως γράφουν στα σχόλια πολλοί δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη των βίντεο της εκδίκασης της υπόθεσης εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τα δόντια του χαρακτηρίστηκαν ως «πιο υγιή» και το χαμόγελο του «ακόμα πιο υπέροχο».

Δείτε το βίντεο που αποκαλύπτει την αλλαγή.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν (1995) πως ανέκαθεν είχε πολλή τερηδόνα και πάντα είχε πολλές κουφάλες στα δόντια. Ένα σφράγισμα μάλιστα, το είχε αφήσει ανολοκλήρωτο και σάπιζε.

«Όταν οι Ινδοί έφτιαχναν κάτι με χάντρες, πάντα υπήρχαν ατέλειες. Το ίδιο νιώθω πως συμβαίνει με τα δόντια μου. Είμαι περήφανος για αυτά»

Είχε προσθέσει και ότι «όταν βλέπω ανθρώπους με το τέλειο χαμόγελο, τρελαίνομαι. Προτιμώ να καταπιώ τσιμπούρι, από το να το αποκτήσω κι εγώ».

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο People Magazine διευκρίνισε ότι αυτήν την περίοδο έχει βάλει σε προτεραιότητα την υγεία του και την ευημερία του «περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν», όπως επικεντρώνεται στα επόμενα βήματά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα