Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε στον εαυτό του το πιο Ζλάταν δώρο

Διαβάζεται σε 2'
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε στον εαυτό του το πιο Ζλάταν δώρο
O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος. AP Photo Luca Bruno

Από το 2019 ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φροντίζει να είναι αυτός που του κάνει το καλύτερο δώρο στα γενέθλιά του. Τα 43 δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

O Zλάταν Ιμπραχίμοβιτς έγινε γνωστός στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, ως εκ των καλύτερων της γενιάς του. Εκτός αγωνιστικών χώρων έγινε γνωστός ως ‘ιδέα’, χάριν της έφεσης που είχε ανέκαθεν στις ατάκες.

Ακολουθούν σχετικά παραδείγματα.

-Τι δώρο πήρες στη σύζυγό σου για τα γενέθλιά της;
«Δεν έχει ανάγκη από δώρα, γιατί έχει τον Ζλάταν» -όνομα που σημαίνει’χρυσό’ στα σλάβικα.

-Γιατί έχεις γρατζουνιές στο πρόσωπό σου;
«Ρώτα τη γυναίκα σου»

-Γιατί δεν σε χρησιμοποιεί ο Γκουαρδιόλα (όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα)
«Δεν αγοράζεις Ferrari, για να το οδηγήσεις σαν να είναι Fiat».

Θα μπορούσατε να πείτε και πως είναι ο Τσακ Νόρις του ποδοσφαίρου, σε ιστορίες που έχουν δημιουργήσει φαν.

Ο Ιμπραχίμοβιτς μεγάλωσε σε μια από τις πιο φτωχές και δύσκολες γειτονιές της Σουηδίας, σε σπίτι που «ήταν πιθανότερο να σε χτυπήσουν, από το να σε αγκαλιάσουν». Επίσης «το ψυγείο είχε μόνο μπύρες. Πεινούσα και ήμουν θυμωμένος. Έτσι αποφάσισα να γίνω κάτι σε αυτήν τη ζωή». Δίπλα υπήρχε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και σε αυτό περνούσε τις ώρες του.

Για να κάνουμε μια πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα ιστορία, μικρή αφιέρωσε τη ζωή του στο ποδόσφαιρο και ανέπτυξε προσωπικότητα αλαζόνα για να επιβιώσει. Μετά την τερμάτισε, σε βαθμό που ουδείς καταλάβαινε αν εννοεί όσα λέει ή είναι το μεγαλύτερο troll.

Η σύζυγός του μπορεί να μη χρειάζεται δώρα, αφού έχει τον Ζλάταν. Ο Ζλάταν ωστόσο, χρειάζεται και φροντίζει να τα αγοράζει ο ίδιος στον εαυτό του.

Για τα 43α του γενέθλια του πήρε μια Ferrari αξίας 851.000 ευρώ.

Από το 2019 και μετά συνηθίζει να προσφέρει στον εαυτό του ένα sport αυτοκίνητο της συγκεκριμένης εταιρίας. Το φετινό έχει βγει σε μόλις 799 ‘αντίτυπα’ και ανήκει στην κατηγορία των supercar. Προφανώς και έκανε ο ίδιος την αποκάλυψη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα