Οδύσσεια για την Άντζελα Δημητρίου: Έμεινε εγκλωβισμένη στη Γερμανία λόγω κακοκαιρίας

Διαβάζεται σε 2'
dimitriou
Άντζελα Δημητρίου Papadakis Press

Ώρες ταλαιπωρίας έζησε η Άντζελα Δημητρίου κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Αμερική, αφού έμεινε για ώρες στο αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.

Θύμα της κακοκαιρίας που έπληξε την Ευρώπη η Άντζελα Δημητρίου, η οποία πέρασε στιγμές ταλαιπωρίας στο ταξίδι της επιστροφής της από τη Γερμανία στην Ελλάδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια πραγματοποίησε περιοδεία στην Αμερική και μετά τις εμφανίσεις της εκεί επέστρεψε μέσω Μονάχου στην Αθήνα, ωστόσο είχε την ατυχία να βρίσκεται ανάμεσα στους αποκλεισμένους επιβάτες καθώς λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης σημειώθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Ο συνεργάτης της εκπομπής “Super Katerina” Γιάννης Πουλόπουλος επικοινώνησε με την Άντζελα Δημητρίου και εκείνη μεταξύ άλλων ανέφερε πως έμεινε εγκλωβισμένη, μαζί με άλλα 11 άτομα για αρκετά λεπτά στο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο αεροπλάνο, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν τις μετακινήσεις στους χώρους του διαδρόμου.

Είμαστε σε ένα λεωφορείο με χιόνι, λίγη ζέστη έχουμε, εντάξει, καλά είμαστε, έχουμε ξεπαγιάσει, εγώ κάνω κούνια μπέλα, σε λίγο θα κάνω και γυμναστική. Όλα καλά. Αισιοδοξία πιο πολύ, όλα για κάποιο λόγο γίνονται”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε πως η Άντζελα Δημητρίου φτάνοντας πια μετά από ώρες ταλαιπωρίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, έχασε και τις βαλίτσες της.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα