Οι celebrities φίλοι του Diddy τον έχουν εγκαταλείψει

Διαβάζεται σε 3'
Οι celebrities φίλοι του Diddy τον έχουν εγκαταλείψει
O Diddy με τον Nick Cannon (αριστερά) και τον Tracy Morgan (δεξιά). AP Photo Chris Pizzello

O Diddy επιχείρησε για τρίτη φορά να αποφυλακιστεί με εγγύηση, έως την εμφάνιση του ενώπιον δικαστή για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες για όσα έκανε στα πάρτι Freak Offs.

Μέσα στον Οκτώβρη αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή ο Diddy για να του απευθυνθούν οι κατηγορίες ότι επί 15 χρόνια διοργάνωνε πάρτι, γνωστά ως Freak Offs, που περιγράφηκαν από τους εισαγγελείς ως «περίτεχνες σεξουαλικές παραστάσεις μεταξύ θυμάτων και ανδρών εργατών του σεξ».

Κατηγορείται επίσης για ναρκωτικές και σεξουαλικές επιθέσεις στα θύματά του και sex trafficking.

Έως ότου κινηθούν οι διαδικασίες της δίκης που θα αρχίσει σε ένα χρόνο, κρατείται στο Metropolitan Detention Center του Μπρούκλιν. Έχει ήδη δοκιμάσει δυο φορές να αποφυλακιστεί με εγγύηση, έως τη δικάσιμο, ωστόσο τα αιτήματα του απορρίφθηκαν. Οι δικαστές έκριναν πως είναι πολλές οι πιθανότητες που υπάρχουν να εξαφανιστεί. Την τελευταία φορά πρότεινε εγγύηση 50.000.000 δολάρια.

Η νομική ομάδα που τον έχει αναλάβει έκανε και τρίτη απόπειρα αποφυλάκισης με εγγύηση. Για την ακρίβεια, κατέθεσε νέα ένσταση επί της απόρριψης και αναμένεται η απάντηση.

ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ CELEBRITIES ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ DIDDY

To Βleacher Report δημοσίευσε άρθρο στο οποίο εξηγεί το λόγο που οι διάσημοι φίλοι και οι συνεργάτες του ράπερ δεν έχουν σχολιάσει (καταδικάσει ή απορρίψει) τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με δυο εξπέρ των δημοσίων σχέσεων είναι ό,τι καλύτερο μπορούν να κάνουν, καθώς ήδη επικρίνονται από το κοινό που έχει δει φωτογραφίες και videos των Freak Offs πάρτι και πλέον γνωρίζουν τι συνέβαινε σε αυτά.

Στην ερώτηση αν οι celebrities που εμφανίζονται στα ντοκουμέντα μπορούν επίσης να παραπεμφθούν, ο δικηγόρος Damian Williams δήλωσε στο ΒR ότι «δεν αποκλείεται τίποτα».

Οι εισαγγελείς μπορούν να κλητεύσουν ανθρώπους που είναι κοντά στον Diddy και να τους αναγκάσουν να καταθέσουν στο δικαστήριο σχετικά με όσα είδαν να συμβαίνουν.

Σε ό,τι αφορά τη σιγή ιχθύος των φίλων του Sean Combs, ο CEO εταιρείας που φημίζεται στη διαχείριση κρίσεων Evan Nierman εξήγησε ότι «η σιωπή είναι η σίγουρη στρατηγική.

«Το όνομα του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή είναι απόσταση. Όσο μεγαλύτερη απόσταση μπορούν να τηρήσουν μεταξύ των ιδίων και του Diddy, τόσο το καλύτερο είναι για εκείνους. Δεν θα κερδίσουν τίποτα αν μπουν στη συζήτηση για τη σύλληψη ή τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Όλοι οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και έχουν συσχετιστεί μαζί του ή έχουν φωτογραφηθεί μαζί του,πρέπει να αποφεύγουν αυτό το θέμα στο μέγιστο δυνατό βαθμό και να προσπαθούν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για οτιδήποτε σχετίζεται με τον Sean Combs.

Είναι προς το συμφέρον τους να μην επιστήσουν την προσοχή στον εαυτό τους, εάν θέλουν να αποφύγουν να αμαυρωθούν».

Άλλος ειδικός επί των PR εξήγησε πως «αυτό που βλέπετε σήμερα είναι ένας συνδυασμός φόβου, από τις διασημότητες και από τους συνεργάτες τους, σχετικά με την σοβαρή καταστροφή των εμπορικών σημάτων τους λόγω των δεσμών τους με τον Diddy. Θα μπορούσε έως και να τους καταστρέψει προσωπικά, υπό τον κίνδυνο της τιμωρίας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα