Όλγα Πηλιάκη: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά το Survivor – Γιατί την λένε “Ξανθιά Παναγιά”

Διαβάζεται σε 2'
Όλγα Πηλιάκη
Όλγα Πηλιάκη Survivor/ΣΚΑΙ

Η Όλγα Πηλιάκη αποχώρησε για λόγους υγείας από το Survivor 2024. Η ανάρτηση για τον Στέλιο Χανταμπάκη και η αναφορά στο ψευδώνυμο που της έβγαλε το Twitter.

Τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα πήρε η Όλγα Πηλιάκη, η οποία αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor 2024 για λόγους υγείας.

Όπως έγινε γνωστό, ένα πρόβλημα με τον αυχένα της, δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά από την αποχώρησή της.

“Έρχομαι αγάπη μου!!!” έγραψε σε ένα από τα stories της, στο οποίο δημοσίευσε φωτογραφία της μαζί με τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη.

Σε άλλο της story, δημοσίευσε μια επεξεργασμένη εικόνα που την δείχνει σαν Αγία και έγραψε: “Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματα αγάπης!!! Η ξανθιά Παναγιά επιστρέφει!”.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Η Όλγα Πηλιάκη και το ψευδώνυμο “Ξανθιά Παναγιά”

“Ξανθιά Παναγιά” είναι το ψευδώνυμο που έδωσαν οι χρήστες του Twitter στην Όλγα Πηλιάκη.

Οι φαν της πρώην παίκτριας του Survivor, την αποθέωσαν τόσο για την συνολική προσπάθειά της, όσο και για τον ακέραιο χαρακτήρα που έδειξε στο παιχνίδι, την αξιοπρεπή στάση της και την ηθική της.

Την επεξεργασμένη εικόνα της, την δημιούργησε μία από τις μεγάλες θαυμάστριές της στο Twitter, όπως βλέπετε παρακάτω, ενώ στη συνέχεια “υιοθέτησαν” και άλλοι το ψευδώνυμο αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα