Ορέστης Τζιόβας: “Δέχτηκα φρικτά σχόλια για τη σεξουαλικότητά μου – Ξέρω σε ποια κοινωνία ζούμε”

Διαβάζεται σε 2'
Ορέστης Τζιόβας
Ορέστης Τζιόβας papadakispress

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Ορέστη Τζιόβα για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί σχετικά με τη σεξουαλικότητά του.

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, την εξομολόγηση που έχει κάνει σχετικά με αυτή, αλλά και τον ρατσιμό που έχει βιώσει.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, δήλωσε: «Έχω βιώσει τον σεξισμό ως μέλος μιας πατριαρχικής κοινωνίας. Στο σχολείο ήμουν από εκείνους που κορόιδευα άλλα άτομα».

«Καλό είναι να παραδεχόμαστε πράγματα, τα οποία υπήρξαμε και πλέον, γινόμαστε καλύτεροι. Ήμουν ψώνιο, όταν μπήκα στο πρώτο έτος της σχολής μου, γιατί προερχόμουν από ένα λαϊκό περιβάλλον. Την “άκουσα”, γιατί σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν σαν τους ανθρώπους που συναναστρεφόμουν, πριν μπω στη σχολή υποκριτικής», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει κάτι, είναι μια σχέση όπως όλες». Ωστόσο, όπως είπε, του έχει περάσει από το μυαλό η σκέψη να γίνει πατέρας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε, στη συνέχεια, στα μηνύματα που έχει δεχτεί από τη στιγμή που μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητά του.

«Έλαβα πολλά μηνύματα στήριξης για τη δημοσιοποίηση των σεξουαλικών εμπειριών μου. Στόχος μου ήταν να πάψουμε να είμαστε οπισθοδρομικοί. Όμως δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα για τη σεξουαλικότητά μου, φρικτά πράγματα, άλλα δεν με ενοχλεί. Δυστυχώς, υπάρχει τεράστιος ρατσισμός και ομοφοβία. Γνωρίζω σε ποια κοινωνία απευθύνθηκα!», τόνισε.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του ηθοποιού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα