Ορέστης Χαλκιάς: Η αντίδραση στα ομοφοβικά σχόλια και ο απογαλακτισμός από το “Maestro”

Διαβάζεται σε 3'
Ορέστης Χαλκιάς
Ορέστης Χαλκιάς glomex

Ο Ορέστης Χαλκιάς βρέθηκε στο “Στούντιο 4” και μίλησε για τα ομοφοβικά σχόλια που δέχεται για τον ρόλο του στο “Maestro”.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (20/09) ο Ορέστης Χαλκιάς, ο τηλεοπτικός Αντώνης του “Maestro“.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και πώς αυτή του άλλαξε τη ζωή, για όσα θα δούμε στα τελευταία τέσσερα επεισόδια το φθινόπωρο, αλλά και το τέλος που θα δούμε.

“Για τον ρόλο μου έχει σίγουρα μία κάθαρση, υπάρχει μία αποδοχή και το επόμενο βήμα. Δεν μπορεί να αφήσει γλυκό συναίσθημα, αλλά υπάρχει μία αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί αυτό”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Μίλησε όμως και για τον “απογαλακτισμό” του από τη δραματική σειρά του MEGA και τις προτάσεις που δέχθηκε αλλά δεν μπόρεσε να αποδεχθεί λόγω του συμβολαίου του και του όρου της αποκλειστικότητας. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχθηκε μία μεγάλη πρόταση, στην οποία δεν μπορούσε να πει “ναι”.

“Και για μένα είναι δύσκολο, πρέπει λίγο να απογαλακτιστούμε από το ‘Maestro’. Δεν νομίζω να πάρει καιρό, όταν φύγει το 2024, ‘έφυγε'”, είπε αστειευόμενος και πρόσθεσε: “Συναισθηματικά θα πάρει πολύ καιρό, δεν ξανάρχεται αυτό. Μακάρι να ξανάρθει αλλά… είναι μία συνθήκη που θα ήθελα να την επαναλάβω. Αν μπορούσα να δουλεύω για πάντα με τον Χριστόφορο θα δούλευα”, δήλωσε ο Ορέστης Χαλκιάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα ομοφοβικά σχόλια που δέχεται ο ίδιος με αφορμή τον ρόλο του “Αντώνη” που υποδύεται στη σειρά, λέγοντας πως τον τρομάζει που όσοι τα κάνουν “δεν καταλαβαίνουν”.

“Με πικραίνει γιατί αν και δεν επηρεάζει τη δική μου ζωή, επηρεάζει όμως όλη τη γύρω γύρω ζωή, που αν δεν σε αφορά είσαι κάπου μόνος σου σε ένα συννεφάκι. Επειδή με αφορά, δεν αντέχω! Καμιά φορά αμύνομαι με το να κλείνομαι”, δήλωσε ο ηθοποιός, τονίζοντας πως χρειάζεται αγώνας να πετάξει κανείς από πάνω του στοιχεία της πατριαρχίας που έχουν εντυπωθεί μέσα μας.

Τέλος, εξήγησε γιατί επιλέγει να μην απαντά ποτέ σε τέτοιου είδους σχόλια, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Αν απαντήσω, θα απαντήσω πολύ και δεν θέλω γιατί μετά πώς θα ανοίξει αυτός ο διάλογος; Με ποιον θα μιλήσω; Προσπαθώ να το πετάξω από πάνω μου. Αν εγώ κάθομαι και απαντάω σε αυτόν που δεν καταλαβαίνει ότι όταν φιλιούνται δύο άνδρες είναι γιατί αγαπιούνται ή γουστάρονται, τι σε νοιάζει εσένα ρε; Τι να του πω; Θα καταλάβει; Δεν θα του πω τίποτα”.

“Και εγώ εξοργίζομαι, θέλω να επιτεθώ, αλλά πρέπει να κρατήσω κόντρα, έχω έρθει για άλλο λόγο σε αυτή τη ζωή”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα