Όταν ο Andrew Garfield έφερε το πιο cringe “αξεσουάρ” στο κόκκινο χαλί

Διαβάζεται σε 2'
Όταν ο Andrew Garfield έφερε το πιο cringe “αξεσουάρ” στο κόκκινο χαλί
Ο Andrew Garfield ποζάρει με το ομοίωμα της συμπρωταγωνίστριας του Florence Pugh AP Photo Scott A Garfitt/Invision

Ο ηθοποιός Andrew Garfield κατέφθασε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, με το πιο εκκεντρικό “αξεσουάρ” προσελκύοντας όλα τα βλέμματα.

Το βράδυ της Πέμπτης (17/10), ο Βρετανός ηθοποιός Andrew Garfield έφτασε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «We Live in Time» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, “συνοδευόμενος” κατά κάποιον τρόπο από τη συμπρωταγωνίστριά του, Florence Pugh… H 28χρονη ηθοποιός δεν κατάφερε λόγω υποχρεώσεων να δώσει το παρών, αυτό όμως δεν απέτρεψε τον Garfiled από το να “φωτογραφηθεί” μαζί της: Έφερε μαζί του ένα χάρτινο ομοίωμα της Pugh, το αγκάλιασε και χαμογέλασε μπροστά στους φωτογράφους, προκαλώντας “φρενίτιδα” στα social.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός κατέφθασε στο κόκκινο χαλί υπέρκομψος με ένα μπλε κουστούμι, συνδυασμένο με ένα εμπριμέ πουκάμισο και ένα κίτρινο κασκόλ. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή των φλας και των παρευρισκόμενων ήταν το χάρτινο ομοίωμα της συμπρωταγωνίστριάς του, το οποίο κρατούσε παραμάσχαλα κατά την είσοδό του σαν τσάντα.

Σύμφωνα με το CNN, το μέγεθος του χάρτινου ομοιώματος ήταν περίπου 1 μέτρο και 54 εκατοστά, όσο είναι δηλαδή το πραγματικό ύψος της ηθοποιού. Σε διάφορα σημεία κατά μήκος του κόκκινου χαλιού, ο ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστός αγκαλιάζοντας την συμπρωταγωνίστρια του από τη “μέση” της.

Η ηθοποιός Florence Pugh, η οποία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατό να παρευρεθεί στην εκδήλωση, πόσταρε φωτογραφίες του Garfield με το ομοίωμα της, σχολιάζοντας το γεγονός ως ιδιοφυές.

Print screen από τα story της ηθοποιού

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος ηθοποιός ακολουθεί την συγκεκριμένη ευφάνταστη “τεχνική”. Το 2010, ο Will Ferrell έφτασε σε ένα πάνελ “Megamind” στο Comic-Con κουβαλώντας ένα χάρτινο ομοίωμα του Brad Pitt, αφού φημολογήθηκε ότι ο ηθοποιός επρόκειτο να εμφανιστεί.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα