Όχι άλλο κάρβουνο! Ο Justin Bieber ‘τσακίστηκε’ ξανά στη σκηνή

default image

Αρχίζουμε να πιστεύουμε σοβαρά πως ο τραγουδιστής αποζητά την τούμπα σε κάθε του δημόσια εμφάνιση... φαρδύς πλατύς ξανά στο έδαφος ο Justin Bieber (vid)

Δεν έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την εμφάνιση του Justin Bieber στη γενέτειρά του, τον Καναδά, όπου μια απρόσεχτη κίνηση είχε ως αποτέλεσμα, ο καλλιτέχνης να πέσει στο κενό και ο ερμηνευτής του Sorry το έκανε πάλι το θαύμα του. Αυτή τη φορά ο 22χρονος Bieber βρισκόταν στην Φλόριντα στα πλαίσια της συναυλίας του, το βράδυ της Πέμπτης.

Σε κάποιο σημείο του φαντασμαγορικού σόου, η σκηνή γεμίζει νερό – μάλιστα ο γνωστός για την τάση επίδειξης των κοιλιακών του τραγουδιστής φροντίζει να πετάξει τα ρούχα από τη μέση και πάνω όσο γίνεται μούσκεμα με τις φανατικές του θαυμάστριες να ουρλιάζουν – και ο Bieber “πλατσουρίζει” με την ομάδα των χορευτών. Σε ένα από τα… σκέρτσα του λοιπόν σωριάστηκε με την πλάτη, με τους ανθρώπους της ομάδας του να τρέχουν να τον σηκώσουν.

Δείτε το βίντεο:

Με το ρυθμό που πέφτει ο Justin Bieber, μπορεί να ξεπεράσει την “βασίλισσα της τούμπας” Lady Gaga, που έχει πάρει ντοκτορά στη “σαβούρα”. Στην ελληνική πάντως πραγματικότητα, οι αναγνώστες του NEWS 247 απένειμαν το πρώτο βραβείο τούμπας σε πολιτικό και όχι σε καλλιτέχνη και συγκεκριμένα στην Φάνη Πάλη Πετραλιά. Δείτε την κατάταξη στη λίστα με τις πιο αστείες τούμπες

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα