Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε τι τον “ξεκλείδωσε” και δεν το προτείνει σε κανέναν

Διαβάζεται σε 2'
Πάνος Μουζουράκης: Αποκάλυψε τι τον “ξεκλείδωσε” και δεν το προτείνει σε κανέναν
Ο Πάνος Μουζουράκης PAPADAKIS PRESS

Τον τρόπο με τον οποίο “βοηθήθηκε” και κατάφερε να αποβάλει από μέσα του τη ντροπή, αποκάλυψε ο Πάνος Μουζουράκης. Ωστόσο, όπως είπε, δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον” βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης το πρωί της Τετάρτης (09/10).

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τα κωλύματα που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία και τον “μπλόκαραν” από το να αφεθεί και να είναι ο εαυτός του.

Στο σχολείο ήμουν ντροπαλός πάρα πολύ. Δεν μιλούσα σε κανέναν, καθόμουν σε μια άκρη, φοβόμουν να μην ενοχλήσω, έπαιζαν οι υπόλοιποι μπιλιάρδο στην εφηβεία και εγώ τους παρατηρούσα γιατί δεν ήξερα. Παρατηρούσα τα πράγματα για να δω πως πρέπει να επιβιώσω σε αυτόν τον κόσμο”, δήλωσε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε τον τρόπο -ανορθόδοξο κατά τα λεγόμενά του- με τον οποίο κατάφερε να αφεθεί.

“Δεν ξέρω, είναι πολύ πρωί για να μιλήσω για εκείνη την εμπειρία μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό που ξεκλείδωσε τον άλλο μου χαρακτήρα ήταν το αλκοόλ. Δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά ναι, ήταν το αλκοόλ, το οποίο το ξεκίνησα σε νεαρή ηλικία σχετικά. Έγινε μεταμόρφωση, σαν να έπεσα στη μαρμίτα, σαν να πήρε ο Αστερίξ το ελιξίριο του. Γι’ αυτό και για πάρα πολλά χρόνια είχα συνδέσει ότι αυτός είναι ο δρόμος για να έρχονται όλα χαλαρά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα