Πάνος Μουζουράκης: Δεν θα πιστέψετε πού έκανε πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη

Διαβάζεται σε 4'
Πάνος Μουζουράκης
Πάνος Μουζουράκης THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης περιέγραψε την ιδιαίτερη πρόταση γάμου στη σύζυγό του και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/05) ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μίλησε για την γνωριμία με την σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη, τον γάμο τους και τον ερχομό της κόρης τους.

Με το “καλησπέρα σας”, ο παρουσιαστής εξέφρασε ένα παράπονό του προς τον γνωστό τραγουδιστή κάνοντας το κλίμα λίγο αμήχανο, επειδή δεν τον κάλεσε στον γάμο του.

“H βάφτιση δεν έχει γίνει ακόμη. Ονοματοδοσία έχει γίνει. Θα την πούμε Ευαγγελία – Ελένη. To όνομα είναι του μπαμπά μου και της μαμάς μου. Το επόμενο θα πάρει από το Κοζαρέϊκο” αποκάλυψε, αρχικά, για το παιδί τους ο γνωστός καλλιτέχνης.

Αναφερόμενος στο πώς άλλαξε η καθημερινότητά του αφότου έγινε πατέρας, ο δημοφιλής τραγουδοποιός δήλωσε: “Τις μπύρες τις πίνω πλέον χωρίς αλκοόλ, έχω σταματήσει να ξενυχτάω. Ξυπνάω στις 7 το πρωί με ένα χεράκι να μου δίνει μπάτσες”.

Και συμπλήρωσε: Νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που μου έδωσε. Ξέρεις εκείνες τις βραδιές που έχεις περάσει πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας και λες “δεν θα το ξανακάνω”. Ήρθε η φάση που μου είπε “οκ, τελευταία ευκαιρία”. Ευτυχώς το σώμα μου είναι φτιαγμένο έτσι και ο εγκέφαλός μου, που όποτε ξεφεύγω σε κάτι, μου το σωματοποιεί. Σε κρίσεις πανικού, σε αδυναμίες, να μην μπορώ να κινηθώ, να μην μπορώ να σκεφτώ”.

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, είπε: “Έφυγα στα 17 μου από το σπίτι μου, όταν γνώρισα τη Μαριλού όμως, κατάλαβα, ότι ήθελα να γυρίσω σπίτι μου, στην οικογένεια. Επίσης, είχα φάει την πλύση εγκεφάλου ότι όλα τα κορίτσια είναι κάπως συγκεκριμένα σε αυτή τη γενιά. Όταν τη γνώρισα, κατάλαβα ότι δεν είναι όλα τα κορίτσια έτσι. Τη γνώρισα σε ένα κουβανέζικο μπαράκι. Πήγα να πιώ ένα ποτό, ήταν σε μια φιλική παρέα, προξενιό έγινε κανονικά“.

Έπειτα, ο Πάνος Μουζουράκης περιέγραψε την πρωτότυπη πρόταση γάμου που της έκανε, αναφέροντας: “Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Αφού υπάρχουν τα Escape Room, σκέφτηκα αυτό. Προσπαθώ να το οργανώσω και να για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τηλέφωνο τον άντρα της κολλητής της, τον Πέτρο Κουσουλό, και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο. Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το Escape Room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει “έχει ένα κουτάκι εδώ”. Την ώρα που μπήκαμε στο Escape Room, μου λέει η Μαριλού “εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει”.

Επίσης, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε: Εγώ της είχα πει της Μαριλούς ότι είναι έγκυος, το υποψιαζόταν βέβαια! Αν και πολύ νωρίς το είχαμε συζητήσει. Ήταν Πρωτοχρονιά, είχαμε πάει με μια φίλη της για φαγητό και όπως βγαίνουμε απέξω, λέει “ας κάνουμε ένα βιντέακι για το τέλος της χρονιάς” και λέω “α, εύχομαι να είσαι ήδη εδώ μέσα”. Και δύο μέρες μετά βγήκε το τεστ θετικό”.

Τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε πως ο κόσμος έχει ανάγκη από αγάπη, που είναι το αντίθετο του φόβου, από γέλιο, γιατί μας απελευθερώνει, και από ενότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα