Πανταζής: Ο άγνωστος έρωτας με γνωστή ηθοποιό, η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη του

Διαβάζεται σε 5'
Πανταζής: Ο άγνωστος έρωτας με γνωστή ηθοποιό, η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του και τις φορές που έφτασε κοντά στον γάμο. Η συγκίνηση όταν η Κόνι Μεταξά είπε πως τον συγχώρεσε.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/01) ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του, τον γάμο που δεν έγινε στο παρά πέντε, τον άγνωστο έρωτα με σπουδαία ηθοποιό και, φυσικά, την κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Ο Λευτέρης Πανταζής για τους έρωτες της ζωής του

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τις γυναίκες που ερωτεύτηκε, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: Ήμουν μπερμπάντης όταν ήμουν ελεύθερος. Μόνο. Ορκίζομαι! Έχω κάνει στη ζωή μου 7-8 μεγάλες σχέσεις. Επτά χρόνια, πέντε χρόνια. Επειδή δίνομαι στη δουλειά, ήθελα το λιμανάκι στο σπίτι μου, με τους τσακωμούς, τις γκρίνιες, την αγκαλίτσα, την ταινία. Όταν ήμουν ελεύθερος. Ίσως να βγήκε η φήμη επειδή πάντα σε όλες μου τις δουλειές είχα ωραίες κυρίες ή κοπέλες. Ποτέ δεν ήμουν δεξιά και αριστερά όταν ήμουν σε σχέση. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα σε καμία γυναίκα, ακόμα και να με παρακολουθήσει“.

Ενώ για την μητέρα της κόρης του, ανέφερε:Δεν παντρεύτηκα ούτε με τη Ζώζα. Στο παρά πέντε δεν έγινε! Έχω αρραβωνιαστεί τρεις φορές. Δεν άντεχαν το ωράριό μου και όλα αυτά. Η γυναίκα θέλει τον σύντροφό της στα πόδια της. Άρεσα στις γυναίκες και υπήρχαν ζήλιες. Οι τσακωμοί ήταν πάντα λόγω ζήλιας. Με τη Ζώζα χωρίσαμε όταν ήθελα να της δώσω τη χαρά. Όχι επειδή το χρωστούσα αλλά μέσα μου. Και εκεί χωρίσαμε”.

Η άγνωστη σχέση του Πανταζή με γνωστή ηθοποιό

Μάλιστα, ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε και μια σχέση του με γνωστή κυρία του θεάτρου, η οποία ήταν άγνωστη έως τώρα. Όπως αποκάλυψε: Υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της. Ήμουν με τη Μαρία Αλιφέρη περίπου ένα χρόνο. Της έστελνα λουλούδια στα καμαρίνια, την έπνιγα στα λουλούδια. Ήμουν ερωτευμένος”.

“Έχω κάνει τρέλες όταν είμαι ερωτευμένος. Έχω στείλει ένα φορτηγό με λουλούδια. Ή μπορεί να την πάρω και να πάω στην Ρώμη για παγωτό, να της πάρω ρούχα και να γυρίσουμε. Τις ευχαριστώ γιατί αυτές μας φέρνουν στη ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας” συμπλήρωσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Τι είπε για την Άντζελα Δημητρίου και τη σχέση τους

Αναφερόμενος στην Άντζελα Δημητρίου, είπε:Με την Άντζελα ήταν καρμική η σχέση. Δουλεύαμε μαζί, ήξερε και τη δουλειά μου. Τις ίδιες υποχρεώσεις είχε κι αυτή… Ζήσαμε έναν θυελλώδη έρωτα, όπως θυελλώδης ήταν και ο χωρισμός. Φτάσαμε κοντά στον γάμο. Υπήρχαν κάποιες κοντρίτσες, αλλά έπαιξαν ρόλο οι επαγγελματικοί εγωισμοί. Περισσότερο οι γονείς” είπε.

Δήλωσε πως το τραγούδι “Δεν πειράζει” γράφτηκε για εκείνην και δήλωσε: “Έχουμε χωρίσει κι είμαι στις καμπάνες, στα Αστέρια. Μέναμε τρία χρόνια μαζί κι είμαι χάλια. Στα πατώματα. Χτυπάει η πόρτα στην καμπάνα… Ποιος είναι; Ο Ηλίας Φίλιππου. Μου λέει “τι γίνεται ρε Λευτέρη;” του λέω “άστα, δεν περνάω και τις καλύτερες ημέρες μου”. Είχα χάσει και καμιά δεκαριά κιλά… Δεν πήγαινε τίποτα κάτω. Δεν μπορούσα να φάω. Η καλύτερη δίαιτα είναι αυτή, άμα χωρίσεις (γέλια). Μου λέει σου έχω γράψει ένα τραγούδι. Παίρνω την κιθάρα και σε τρία λεπτά το είχα γράψει”.

Η παρέμβαση της κόρης του και η συγκίνησή του

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, παρέμβαση έκανε στην εκπομπή η κόρη του, Κόνι Μεταξά, η οποία μίλησε για την καλλιτεχνική ιδιότητα του πατέρα της, αποκαλώντας τον το πρότυπό της.

Μιλώντας στη συνέχεια για την ιδιότητα του πατέρα, είπε: “Ο πατέρας Λευτέρης είναι λίγο μια πονεμένη ιστορία, δεν θα πω ψέματα. Με ρωτάνε πώς είναι να έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις πατέρα τον Λευτέρη Πανταζή. Για μένα αυτό ήταν η πραγματικότητά μου, η ζωή μου, η καθημερινότητά μου με έναν πατέρα ο οποίος είναι super star είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Και πρόσθεσε: Υπήρχε ένα μικρό ποσοστό που μπορούσε να αφιερώσει στην οικογένεια και στο παιδί του. Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να είμαι εντάξει με αυτό. Αλλά πλέον ως καλλιτέχνης κι εγώ μπορώ να τον δικαιολογήσω, μπορώ να τον συγχωρέσω γιατί κάτι το οποίο δεν μου το έχει δώσει σε αυτόν τον τομέα, μου το έχει δώσει αλλού και με έχει μάθει πώς μπορώ να είμαι καλός επαγγελματίας και να δω τι δεν θέλω να κάνω εγώ όταν κάνω οικογένεια”.

Μετά την παρέμβασή της, ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε για την κόρη του: “Την αγαπώ, την ευχαριστώ για τη συγχώρεση. Προσπαθώ, όχι να γίνω καλύτερος πατέρας. Ποτέ δεν άλλαξα. Πάντα ήμουν μπαμπάς της, πάντα την λάτρευα και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και εμφανώς συγκινημένος τόνισε πως “Η Κόνι είναι το σουξέ της ζωής μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα