Παυλίνα Βουλγαράκη: Το επίθετό μου, μού έκλεινε πόρτες

Διαβάζεται σε 2'
Παυλίνα Βουλγαράκη
Παυλίνα Βουλγαράκη Papadakis Press

Για τις “κλειστές πόρτες” που συνάντησε λόγω του πατέρα της, τις κρίσεις άγχους πάνω στη σκηνή και την κακοποίηση που βίωσε σε σχέση της μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη ενόψει της καλοκαιρινής περιοδείας της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία με τη Δήμητρα Γαλάνη, τα στοιχεία που έχει πάρει από εκείνη τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή, αφού όπως είπε μεταξύ άλλων “από τότε που δουλεύω μαζί της είμαι σε περισσότερη επαφή με τον εαυτό μου. Είμαι πιο φιλική μαζί του, γιατί δεν ήμουν πάντα το πιο φιλικό άτομο απέναντι σε εμένα, κι ακόμα είμαι.

Το “μπράβο” στον εαυτό μου δεν το έλεγα συχνά αλλά δεν έχω νιώσει και την ανάγκη να το πω ή αν την έχω νιώσει είναι για πράγματα πολύ προσωπικά και δεν θα τα καταλάβεις σαν επιτεύγματα”.

Σε ερώτηση για το εάν έχει συνειδητοποιήσει την επιτυχία της, η Παυλίνα Βουλγαράκη εξομολογήθηκε πως δεν θεωρεί ότι είναι ένα επιτυχημένο άτομο σε αυτό που κάνει, ωστόσο θεωρεί επιτυχία το ότι κάνει αυτό που αγαπάει.

Η ίδια μίλησε και για τις κρίσεις άγχους που πάθαινε όταν ανέβαινε στη σκηνή, με την ίδια να εξηγεί πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον κόσμο, τις αμήχανες στιγμές ανάμεσα στα τραγούδια. “Δεν ονειρευόμουν να γίνω τραγουδίστρια, δεν ήμουν καθόλου έτοιμη όταν άρχισε να μαζεύεται ο κόσμος και όλο αυτό άρχισε να μου δημιουργεί μεγάλο πανικό. Κλήθηκα να απαντήσω εάν αυτό θέλω να το κάνω υπεύθυνα και κάπου εκεί λύθηκαν τα θέματα”, είπε.

Όσο για το εάν το επίθετό της τής άνοιξε πόρτες, η Παυλίνα Βουλγαράκη ανέφερε: “Ήταν τότε μία εποχή που επικρατούσε η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών οπότε ήταν μία περίοδος που αυτό μου έκλεινε πόρτες, γιατί οι άνθρωποι ήταν καχύποπτοι. Αλλά είμαι τυχερή και γράφω, οι ποιότητές μου, θετικές ή αρνητικές, αποτυπώνονται σε αυτό που παρουσιάζουν. Θα το δεις και θα πεις ότι αυτή για να σκέφτεται αυτό δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο”.

Η οικογένεια της Παυλίνας Βουλγαράκη
Η οικογένεια της Παυλίνας Βουλγαράκη Papadakis Press

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα