Πενέλοπε Κρουζ: Αυστηρή μαμά, δεν θα επιτρέψει στα παιδιά της social media μέχρι τα 16

Πενέλοπε Κρουζ: Αυστηρή μαμά, δεν θα επιτρέψει στα παιδιά της social media μέχρι τα 16
Η Πενέλοπε Κρουζ Evan Agostini/Invision/AP

Η Πενέλοπε Κρουζ υιοθετεί αυστηρή στάση αναφορικά με τη σχέση που πρέπει να έχουν τα παιδιά της με τα social media.

Εχει χυθεί πολύ μελάνι και έχουν γραφτεί εκατομμύρια λέξεις για τον τρόπο που οι έφηβοι θα πρέπει να χειρίζονται τα social media και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Η Πενέλοπε Κρουζ, μητέρα δύο παιδιών 10 και 8 ετών αντίστοιχα έχει τη δική της φιλοσοφία η οποία πάντως δεν την κατατάσσει στην πλειοψηφία.

“Οι σχέσεις μου με τα social media είναι κάπως περίεργες, είμαι πάρα πολύ προσεκτική στη χρήση τους” είπε μία εκ των μουσών του Πέδρο Αλμοδόβαρ η οποία πάντως διατηρεί λογαριασμό στο instagram με σχεδόν έξι εκατομμύρια ακολούθους.

“Σε ότι αφορά τα παιδιά μου προβληματίζομαι επίσης πολύ. Θέλω να προστατεύω την ψυχική τους υγεία αλλά μου φαίνεται ότι είμαι μειοψηφία. Δεν θέλω να ανοίξουν λογαριασμούς ή να αγοράσουν κινητό τηλέφωνο πριν κλείσουν τα 16 τους χρόνια” συμπλήρωσε η Ισπανίδα σούπερ σταρ για τα παιδιά που έχει αποκτήσει από τη σχέση της με τον Χαβιέ Μπαρδέμ.

Πάντως τόνισε ότι τους επιτρέπει να βλέπουν ταινίες αφού “δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, θυμάμαι άλλωστε και τις δικές μου αντίστοιχες στιγμές όταν ήμουν παιδί”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα