Πέθανε η Μόλυ, ο σκύλος του Γιώργου Μαυρίδη – “Καλό ταξίδι Πριτζηπέσσα μου”

Πέθανε η Μόλυ, ο σκύλος του Γιώργου Μαυρίδη – “Καλό ταξίδι Πριτζηπέσσα μου”
Γιώργος Μαυρίδης / Instagram

Ο Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Μόλυ με μια συγκινητική ανάρτηση. "Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα" γράφει.

Θλίψη για τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος ανακοίνωσε με μια συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram τον θάνατο της αγαπημένης του Μόλυ, του σκύλου που τον συντρόφευε τα τελευταία χρόνια.

Η Μόλυ, 15 χρονών ήταν η μασκότ στο μαγαζί με τατουάζ του Γιώργου Μαυρίδη στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει εμφανιστεί μαζί με τον “μπαμπά” της και σε τηλεοπτικές εκπομπές στο παρελθόν.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, απ’ όπου την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα.

“Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών. Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν βγάζω άκρη μέσα στο μυαλό μου. Δεν ξέρω από που να αρχίσω, σας ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορώ να την χαιρετήσω ούτε από εδώ. Απλά έφυγε και οφείλω να το πω σε όσους την γνώριζαν, όσους την αγαπούσαν. Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα, της έσφιγγα το χέρι και της φιλούσα το πρόσωπο ψιθυρίζοντας πόσο την αγαπάω.

Καλό ταξίδι Πριτζηπέσσα μου!”, έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα