Πέθανε ο γνωστός Tiktoker Manolo

Διαβάζεται σε 2'
Πέθανε ο γνωστός Tiktoker Manolo
Instagram @manolo.global

Σε ηλικία μόλις 26 ετών πέθανε ο Μανώλης Βαβουράκης, γνωστός στα social media ως Manolo.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 26 ετών άφησε ο Μανώλης Βαβουράκης, γνωστός στα social media -κυρίως στο TikTok– ως Manolo.

Τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή μέσα από το Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Super Kiki, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές σχετικά με τα αίτια θανάτου του.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Manolo, στην οποία έγραψε τα εξής: “Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο story γι’ αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι. Καλό ταξίδι Μανόλο”.

Από την πλευρά της, η Super Kiki έγραψε κι εκείνη στο Instagram: “Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα! Ο Μανώλο το μήνυμα που μας άφησε: Κάντε αυτό που θέλετε ακόμα κι αν δεν σας αποδέχονται όλοι!”.

Ο Manolo είχε γίνει viral μέσα από τα social media για τις ακαπέλα εκτελέσεις τραγουδιών που επέλεγε. Mάλιστα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, τον είχε φέρει και σε επαφή με την Ελένη Φουρέιρα και είχαν τραγουδήσει μαζί το “Αεράκι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα