Πέθανε ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του Στιβ ΜακΚουίν και γνωστός από το “Karate Kid”

Διαβάζεται σε 3'
Τσαντ ΜακΚουίν
Ο Τσαντ ΜακΚουίν printscreen/ Instagram

Σε ηλικία 63 ετών πέθανε ο Τσαντ ΜακΚουίν, γιος του αείμνηστου ηθοποιού Στιβ ΜακΚουίν. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία του θανάτου του.

Ο Τσαντ ΜακΚουίν, ηθοποιός γνωστός για τις ερμηνείες του στις ταινίες «Karate Kid» και γιος του αείμνηστου ηθοποιού και οδηγού αγώνων αυτοκινήτων Στιβ ΜακΚουίν, πέθανε σε ηλικία 63 ετών, με την αιτία του θανάτου να παραμένει άγνωστη για την ώρα.

Η σύζυγός του Τζίνι και τα παιδιά του Τσέις και Μάντισον μοιράστηκαν μια δήλωση το απόγευμα της Πέμπτης στον λογαριασμό του ΜακΚουίν στο Instagram, ανακοινώνοντας την είδηση του θανάτου του με «βαριά καρδιά».

«Η αξιοσημείωτη διαδρομή του ως στοργικός πατέρας για εμάς, μαζί με την ακλόνητη αφοσίωσή του στη μητέρα μας, αποτέλεσε πραγματικά παράδειγμα μιας ζωής γεμάτης αγάπη και αφοσίωση. Το πάθος του για τους αγώνες όχι μόνο ανέδειξε το εξαιρετικό ταλέντο του, αλλά χρησίμευσε και ως ένας τρόπος να τιμήσει την κληρονομιά του πατέρα του, μια απόδειξη των αξιών που του μετέδωσε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Μας κληροδότησε το πάθος, τις γνώσεις και την αφοσίωσή του και θα συνεχίσουμε όχι μόνο την κληρονομιά του αλλά και την κληρονομιά των παππούδων μας», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η οικογένεια ζήτησε την προστασία της ιδιωτικής της ζωής, ενώ «θυμάται και γιορτάζει την εξαίσια ζωή του».

Ο ΜακΚουίν ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, κάνοντας καριέρα τόσο στην υποκριτική όσο και στους αγώνες αυτοκινήτων. Έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Duch, στην ταινία του 1984 «The Karate Kid» και στο σίκουελ της δύο χρόνια αργότερα.

Αν και πρωταγωνίστησε σε αρκετές ταινίες, όπως οι «New York Cop», «Squanderers» και «Red Line», τελικά αφιερώθηκε περισσότερο στους αγώνες παρά στην υποκριτική, αναφέρει το ΑP. Ίδρυσε τη McQueen Racing, μια εταιρεία που κατασκευάζει προσαρμοσμένα αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και αξεσουάρ. Η εταιρεία πλέον διοικείται από τον γιο του, Τσέις, ο οποίος επίσης αγωνίζεται, και την κόρη του, Μάντισον.

«Δεν έβρισκα πια την υποκριτική διασκεδαστική», είχε δηλώσει ο ΜακΚουίν σε συνέντευξή του στο Associated Press το 2005. «Έτσι, αποφάσισα να αφοσιωθώ πλήρως στους αγώνες».

Ο ΜακΚουίν αγωνίστηκε επαγγελματικά για χρόνια πριν υποστεί μια σειρά από τραυματισμούς πίσω από το τιμόνι.

Η δουλειά του με τη McQueen Racing είχε ως στόχο να διατηρήσει και να συνεχίσει την κληρονομιά του πατέρα του. Ο ΜακΚουίν έκανε επίσης δύο ντοκιμαντέρ για τον πατέρα του: το «I Am Steve McQueen» και το «Steve McQueen: The Man & Le Mans».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα