Πέτρος Γαϊτάνος: Τα “δαιμόνια” της Eurovision, η αναισχυντία και οι ξένοι παίκτες της Εθνικής

Διαβάζεται σε 2'
Πέτρος Γαϊτάνος
Πέτρος Γαϊτάνος glomex

Την αντίθεσή του με τον θεσμό της Eurovision εξέφρασε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Για δαιμονικές καταστάσεις, αναισχυντία και σεξουαλικές εμφανίσεις έκανε λόγο ο Πέτρος Γαϊτάνος μιλώντας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

“Πιστεύω ότι η Eurovision θα πρέπει να παραδειγματίζει και να αναδεικνύει την εξέλιξη αυτού που λέμε καλό ευρωπαϊκό τραγούδι σε λόγο και μουσική, να αντιπροσωπεύει τους λαούς και όχι μόνο μία αγγλική τάση στη γλώσσα και τον τρόπο. Είναι σαν να βλέπουμε νέα αγγλικά συγκροτήματα”, ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Γαϊτάνος, ενώ προς επίρρωση των λεγομένων του ο τραγουδιστής έφερε ως παράδειγμα τους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Εθνική Ελλάδας.

“Δεν ξέρω αν αυτό που λέω είναι λάθος, αλλά όταν βλέπω την Εθνική Ελλάδας θα ήθελα να είναι Έλληνες ποδοσφαιριστές, στην Αγγλία Άγγλοι κοκ. Εάν έρχονται ένα σωρό από Αργεντινή, Αγγλία, Αίγυπτο δεν είναι Εθνικής Ελλάδος”, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε πως δεν θα πήγαινε στη Eurovision εάν του γινόταν αντίστοιχη πρόταση, εξηγώντας πως “δεν μου αρέσει η τόση εξωστρέφεια, όπως επίσης, οφείλω να το πω, υπάρχει πολλή δαιμονική κατάσταση. Βλέπεις πολύ δαιμονικό στοιχείο: άγριες φάτσες, τελετές, μαγείες, κέρατα, όλο αυτό τι χρειάζεται, σε τι ωφελεί τον κόσμο;”.

Εξηγώντας τη στάση ζωής του ο Πέτρος Γαϊτάνος, ανέφερε πως απέχει από οτιδήποτε δεν είναι γύρω από το καλό, λέγοντας πως “ξέρουμε πολύ καλά πιο είναι το χρήσιμο, το αξιοπρεπές, το αξιόλογο, ξέρουμε πολύ καλά τους αιώνιους κανόνες της δημιουργίας και της ανθρωπότητάς μας. Μη ξεγελιόμαστε ότι όλα είναι θέμα άποψης και ότι όλες οι απόψεις είναι απλώς απόψεις. Καλό είναι ό,τι γίνεται να αξιώνει τους ανθρώπους και να μην τους απαξιώνει”.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος τάχθηκε ενάντια στον μουσικό θεσμό, απαριθμώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όλα εκείνα τα στοιχεία που τον βρίσκουν απολύτως αντίθετο.

“Το πρώτο που δεν μου αρέσει και το θεωρώ σαχλό είναι η τόση εξωστρέφεια. Όλη αυτή η φιλαρέσκεια που βγαίνει ως έκφραση και παραδειγματίζει τους νέους, θεωρώ ότι όλα αυτά ζημιώνουν παρά ωφελούν τους νέους. Επίσης, δεν μου αρέσει η τόση αναισχυντία, δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις. Δεν είναι ωραίο αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα