Pink: Ακυρώνει τη συναυλία της για λόγους υγείας

Διαβάζεται σε 2'
Pink: Ακυρώνει τη συναυλία της για λόγους υγείας
H Pink AP Joel Ryan

Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια Pink αναγκάζεται να ακυρώσει την επερχόμενη συναυλία που είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Βέρνη λόγω προβλημάτων υγείας.

Η Pink ταλαιπωρείται με ένα θέμα υγείας το οποίο οφείλεται και για την ματαίωση της συναυλίας της στην Βέρνη.

Σε δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα γράφοντας: “Λυπάμαι πολύ που αναγκάστηκα να ακυρώσω τη συναυλία μου στη Βέρνη αυτή την Τετάρτη. Κάνω ό,τι μπορώ για να διασφαλίσω ότι θα μπορώ να παίζω για εσάς κάθε βράδυ, αλλά ύστερα από συνεννόηση με τον γιατρό μου, ενημερώθηκα πως δεν θα είμαι σε θέση να παρευρεθώ στην αυριανή συναυλία.

Η γνωστή ποπ σταρ ενημέρωσε πως θα γίνει επιστροφή χρημάτων για όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο και προσθέτει ότι: “Ανυπομονούσα να είμαι μαζί σας, να δημιουργήσουμε αναμνήσεις όλοι μαζί και να μοιραστώ αυτό το σόου με εσάς. Είμαι τόσο απογοητευμένη που θα χρειαστεί να το ακυρώσουμε.”

Αυτήν τη στιγμή, η Pink βρίσκεται στη μέση της περιοδείας της, προωθώντας το άλμπουμ της Trustfall του 2023. Στην περιοδεία της έχει πραγματοποιήσει πάνω από 70 παραστάσεις σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, με περισσότερες από 30 επιπλέον ημερομηνίες να έχουν προγραμματιστεί μέχρι το τέλος του 2024.

H Pink είχε αναβάλλει και στο παρελθόν συναυλίες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη στο Άρλινγκτον του Τέξας λόγω λοίμωξης του ιγμορείου και άλλες δύο στην Τακόμα της Ουάσινγκτον τον Οκτώβριο, επικαλούμενη «οικογενειακά ιατρικά ζητήματα»

Ενώ η ξαφνική ακύρωση στη Βέρνη είναι απογοητευτική, οι θαυμαστές εξακολουθούν να υποστηρίζουν την απόφαση της Pink να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα