Pink: Θεατής πέταξε τις στάχτες της μητέρας του στη σκηνή – Άναυδη η τραγουδίστρια

Pink: Θεατής πέταξε τις στάχτες της μητέρας του στη σκηνή – Άναυδη η τραγουδίστρια
Pink Chris Pizzello/Invision/AP

Ένα αρκετά μακάβριο "δώρο" επέλεξε να στείλει στα πόδια της Pink θαυμαστής της τραγουδίστριας, καθώς κατά τη διάρκεια συναυλίας της πέταξε στη σκηνή τις στάχτες της μητέρας του.

Οι συναυλίες των καλλιτεχνών, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές να απολαύσουν από κοντά τα αγαπημένα τους μουσικά είδωλα και να ζήσουν την ξεχωριστή εμπειρία μίας ζωντανής εμφάνισης που σε ορισμένες περιπτώσεις θυμίζει μυσταγωγία.

Ωστόσο τελευταία η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει, καθώς μετά το κινητό τηλέφωνο που “προσγειώθηκε” στο πρόσωπο της pop star Bebe Rexha τραυματίζοντάς και αφήνοντάς την με μερικά ράμματα, αλλά και το χαστούκι που έδωσε θαυμαστής στην τραγουδίστρια Ava Max κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λος Άντζελες, ένα απίστευτο και ιδιαίτερα μακάβριο περιστατικό έλαβε χώρα στο show της Pink.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο British Summer Time Festival στο Λονδίνο, ένας θεατής πέταξε στη σκηνή ένα σακουλάκι με τις στάχτες της μητέρας του, αφήνοντας την τραγουδίστρια άναυδη.

Είναι η μητέρα σου αυτή;” είπε φανερά αμήχανη εν μέσω του τραγουδιού που ερμήνευε εκείνη τη στιγμή κρατώντας με προσοχή ένα πλαστικό σακουλάκι που περιείχε τις στάχτες της μητέρας του θαυμαστή της, αναφέροντας πως “δεν ξέρω πώς νιώθω για αυτό”, ενώ η σύγχυσή της δεν σταμάτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ερμηνείας της.

Η αύξηση τέτοιων αλλόκοτων αλληλεπιδράσεων μεταξύ θαυμαστών και καλλιτεχνών που ορισμένες φορές ξεπερνούν τα όρια, είναι ενδεικτική μίας μετα-πανδημικής αλλαγής που παρατηρείται στον τομέα των ζωντανών εμφανίσεων. Πέρυσι, ένας θεατής έβαλε πυροτεχνήματα μέσα στον συναυλιακό χώρο που έπαιζει η Dua Lipa, ενώ ο Harry Styles χτυπήθηκε στο μάτι όταν κάποιος φαν τού πέταξε καραμέλες!

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα