Πιρς Μπρόσναν: Η νέα φωτογραφία με τη σύζυγό του είναι ο ορισμός του “ρομαντισμού”

Πιρς Μπρόσναν: Η νέα φωτογραφία με τη σύζυγό του είναι ο ορισμός του “ρομαντισμού”
Πιρς Μπρόσναν και Κίλι Σέι Σμιθ Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την Κίλι Σέι Σμιθ. Τα ποιητικά λόγια που έγραψε.

Συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι, έπειτα από τόσα χρόνια γάμου, ο Πιρς Μπρόσναν και η σύζυγός του, Κίλι Σέι Σμιθ.

Αυτό αποδεικνύουν οι κοινές φωτογραφίες που μοιράζονται κατά καιρούς στα social media, με την πιο πρόσφατη ανάρτηση του διάσημου ηθοποιού, να είναι ο ορισμός του “ρομαντισμού”.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος σταρ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι πάνω σε σκάφος με φόντο τη θάλασσα, στο σούρουπο, ενώ το φεγγάρι κάνει την εμφάνισή του στο βάθος.

Πέφτει η νύχτα, το φεγγάρι ανατέλλει, το στερέωμα χωρίζει την αρχέγονη θάλασσα, και τα αστέρια σπάνε από τους ουρανούς… Επιστροφή στο σπίτι. Φωτογραφία από τον Dominic Coop”, έγραψε ποιητικά ο Πιρς Μπρόσναν στη λεζάντα.

Η ανάρτηση του Πιρς Μπρόσναν

Ο Πιρς Μπρόσναν και η σύζυγός του, Κίλι Σέι Σμιθ, είναι παντρεμένοι εδώ και 22 χρόνια. Παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία τον Αύγουστο του 2001 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ντίλαν, 26 ετών, και τον Πάρις, 22 ετών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα