Πώς το Woodstock άλλαξε τη ζωή του Σιλβέστερ Σταλόνε

Διαβάζεται σε 2'
Σιλβέστερ Σταλόνε
Σιλβέστερ Σταλόνε (AP Photo/Matt Slocum)

Στo βιβλίο του ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα αφηγείται την άνοδό του στον καλλιτεχνικό κόσμο και εξηγεί, μεταξύ άλλων, γιατί το Woodstock αποτέλεσε για εκείνον ένα σημείο καμπής.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε εργάζεται εντατικά πάνω σε ένα βιβλίο που θα αφηγείται την άνοδό του στον καλλιτεχνικό κόσμο, και αναφέρει ότι το Woodstock αποτέλεσε ένα σημαντικό σημείο καμπής για εκείνον.

Ο σταρ της σειράς “Tulsa King” συμμετείχε στην εκπομπή “TMZ Live“, όπου ενημέρωσε το κοινό για την πρόοδο του απομνημονεύματός του και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του στο Paramount+. Ο Σταλόνε δήλωσε ότι το βιβλίο του θα αφηγείται την πορεία του από την προοπτική να καταλήξει στην ηλεκτρική καρέκλα, μέχρι να γίνει ένας κινηματογραφικός θρύλος. Αποκαλύπτει, επίσης, πώς ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του Woodstock το 1969 του έδωσε το κίνητρο να αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο.

Το βιβλίο του αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά, και ο Σταλόνε το παρουσιάζει ως ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί, ειδικά από τους θαυμαστές των “Ράμπο” και “Ρόκι”. Στα 78 του χρόνια, ο Σταλόνε συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, με μία ακόμη επιτυχία στη σειρά “Tulsa King”, όπου υποδύεται έναν γκάνγκστερ από τη Νέα Υόρκη που εξορίζεται στην Οκλαχόμα και μπαινοβγαίνει στη φυλακή. Ο χαρακτήρας του Σταλόνε έχει περισσότερο χιούμορ από τους περισσότερους μαφιόζους της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, και εξηγεί γιατί η σειρά μετατοπίζεται από το δράμα προς την κωμωδία. Είναι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με έναν από τους μεγάλους του χώρου… παρακολουθήστε την πλήρη συνέντευξη στο “TMZ Live”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα