Πρωταγωνίστρια του Bridgerton: “Δέχομαι hate mail – Λατρεύουν να με μισούν”

Διαβάζεται σε 3'
Jessica Madsen Bridgerton
Η Τζέσικα Μάντσεν κατά την άφιξή της στην παγκόσμια πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Bridgerton (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Νetflix “Bridgerton” λέει ότι τα μηνύματα “μίσους” που λαμβάνει για τον χαρακτήρα που υποδύεται την κάνουν να αισθάνεται ότι κάνει καλά τη δουλειά της.

Η πρωταγωνίστρια του Bridgerton, Jessica Madsen απολαμβάνει το γεγονός ότι οι θαυμαστές της σειράς έχουν αναπτύξει μια σχέση αγάπης και μίσους  με τον χαρακτήρα της, Cressida Cowper.

Στην 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, η Cressida ήρθε πιο κοντά και απέκτησε μία ισχυρή φιλία με την Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) λίγο αφότου η Eloise έμαθε ότι η πρώην “κολλητή” της, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) ήταν στην πραγματικότητα η διαβόητη Lady Whistledown (σ.σ.: η μυστήρια συγγραφέας, τα δημοσιεύματα της οποίας ξεσκεπάζουν τα πιο μεγάλα σκάνδαλα της τοπικής κοινωνίας). Η Cressida διεκδικούσε την… καρδιά του λόρδου Debling (Sam Phillips) και είχε ως αντίζηλο την Penelope, η οποία επίσης ήθελε να τον παντρευτεί. Η αντιζηλία αυτή σε συνδυασμό με την αντικοινωνικότητα και το δηλητηριώδες χιούμορ της Cressida, έκανε τους θαυμαστές να αποκτήσουν έντονα κι ανάμεικτα συναισθήματα για την ηρωίδα.

Σε μια συνέντευξή της στο PEOPLE, η Madsen είπε ότι έχει λάβει «ενδιαφέροντα σχόλια και μερικά ενδιαφέροντα προσωπικά μηνύματα» από “θαυμαστές” σχετικά με τον χαρακτήρα της.

«Θέλω να πω, ο κόσμος δεν είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Cressida», αναφέρει και προσθέσει ότι λαμβάνει μηνύματα που γράφουν: «Σε ευχαριστώ που με κάνεις να σε μισώ τόσο πολύ» ή «Λατρεύω να σε μισώ τόσο πολύ». Η Μάντσεν αστειεύεται ότι απαντά στα μηνύματα λέγοντας: «Παρακαλώ».

Όταν ερωτάται πώς αισθάνεται που δέχεται μηνύματα μίσους για έναν ρόλο που υποδύεται, η ηθοποιός απαντά: «Με κάνει να αισθάνομαι ότι έκανα σωστά τη δουλειά μου». «Πραγματικά δεν παίρνω αυτά τα πράγματα προσωπικά», προσθέτει. «Το διαδίκτυο είναι άγριο. Αλλά μου αρέσει όταν οι άνθρωποι που συναντώ έχουν εκτιμήσει την εκπομπή. Ναι. Αυτό είναι πάντα υπέροχο», αναφέρει η ηθοποιός.

Τι άλλο θα δούμε στην 3η σεζόν του Bridgerton

Bridgerton Netflix

Όσο για την εξέλιξη του χαρακτήρα της στην 3η σεζόν, η Masden υπαινίσσεται ότι θα υπάρξουν «ανατροπές» για την Cressida.

«Η μάσκα της Cressida θα πέσει. Θα δούμε την ανθρώπινη πλευρά της και γιατί είναι έτσι όπως είναι», λέει. «Και ναι, (θα δούμε) ότι κάθε κακό κορίτσι έχει κάτι από κάτω της. Αν την αναφέρουμε ως “κακό κορίτσι” όπως αρέσει σε όλους να την αποκαλούν». «Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι, αλλά ε, ξέρετε», προσθέτει.

Το πρώτο μέρος της 3ης σεζόν του Bridgerton προβάλλεται τώρα στο Netflix και το δεύτερο μέρος θα προβληθεί στις 13 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα