Rebel Wilson: Αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της Ramona Agruma

Rebel Wilson: Αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της Ramona Agruma
Rebel Wilson AP

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Rebel Wilson και η σύντροφός της, Ramona Agruma, καθώς αρραβωνιάστηκαν, όπως ανακοίνωσε η ηθοποιός στο Instagram.

Η Rebel Wilson και η Ramona Agruma αρραβωνιάστηκαν, σύμφωνα με μια όμορφη δημοσέυση που έκανε η γνωστή ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή.

“Είπαμε ΝΑΙ!”, έγραψε η Wilson στην ανάρτησή της, η οποία συνοδευόταν από φωτογραφίες του ζευγαριού στη Disneyland, όπου φαίνεται να έγινε ο αρραβώνας.

Στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Wilson και η Agruma φορούν ασορτί πουλόβερ, ενώ είναι περιτριγυρισμένες από ροζ τριαντάφυλλα με φόντο το εμβληματικό κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης της Disneyland.

Η Disneyland φαίνεται να ήταν η κατάλληλη τοποθεσία για την Wilson και την Agruma, οι οποίες γνωστοποίησαν τη σχέση τους τον Ιούνιο του 2022. “Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Ντίσνεϋ… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια Πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ“, είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της η Wilson.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα