Ρίκι Μάρτιν: Ο ανιψιός του απέσυρε τις καταγγελίες για αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση

Ρίκι Μάρτιν: Ο ανιψιός του απέσυρε τις καταγγελίες για αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση
Ρίκι Μάρτιν AP Photo/Carlos Giusti

Ο 21χρονος γιος της αδελφής του Ρίκι Μάρτιν απέσυρε τις κατηγορίες σε βάρος του θείου του για αιμομιξία και σωματική κακοποίηση. Τι δηλώνει η πλευρά του τραγουδιστή.

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του ανιψιού του σε βάρος του για αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση βρέθηκε ο Ρίκι Μάρτιν, με τον ανιψιό του τελικά να τις αποσύρει.

Ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν, ο οποίος είχε κατηγορήσει τον γνωστό τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση, ζήτησε να απορριφθεί η υπόθεση σε δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο την Πέμπτη και το αίτημά του έγινε δεκτό, είπαν οι δικηγόροι του τραγουδιστή σε δήλωσή τους στο περιοδικό PEOPLE.

«Όπως ακριβώς περιμέναμε, η προσωρινή εντολή προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει την υπόθεση ήταν δική του και μόνο, χωρίς καμία εξωτερική επιρροή ή πίεση και ο κατήγορος επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση», αναφέρεται στη δήλωση. «Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο που ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης» συνέχισε.

Στη δήλωση, μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι «αυτό δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο από ένα προβληματικό άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς, χωρίς απολύτως τίποτα να τους τεκμηριώνει. Είμαστε ευτυχείς που ο πελάτης μας είδε τη δικαιοσύνη να απονέμεται και μπορεί τώρα να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Παράλληλα, ο Ρίκι Μάρτιν δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram με την σχετική απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του.

Η ανάρτησή του:

Η καταγγελία σε βάρος του

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του Μάρτιν, κατηγόρησε την περασμένη εβδομάδα τον καλλιτέχνη για αιμομιξία, αλλά και ψυχική και σωματική κακοποίηση.

Ο Πορτορικάνος καλλιτέχνης αρνήθηκε τις κατηγορίες, με την πλευρά του να υποστηρίζει ότι ο καταγγέλλων αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες εκδόθηκαν περιοριστικοί όροι για ενδοοικογενειακή βία κατά του 51χρονου καλλιτέχνη, ωστόσο δεν είχε αποκαλυφθεί το όνομα του καταγγέλλοντα, ο οποίος αποδείχθηκε μετέπειτα πως είναι ο ανιψιός του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα