Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η δήλωση για τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του – “Είμαι βαθιά συντετριμμένος”

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η δήλωση για τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του – “Είμαι βαθιά συντετριμμένος”
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο AP

Ο πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει συντετριμμένος σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα. "Ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνησούμε την απώλεια του Λέο" αναφέρει.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών έφυγε από την ζωή ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λέαντρο Ντι Νίρο Ροντρίγκεζ, όπως αποκάλυψε σε μια συγκινητική της ανάρτηση, η μητέρα του, Ντρίνα Ντε Νίρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει συντετριμμένος σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα στο περιοδικό People: “Είμαι βαθύτατα συντετριμμένος από τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Λέο. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα συλλυπητήρια όλων. Ζητάμε ιδιωτικότητα για να θρηνησούμε την απώλεια του Λέο”.

Νωρίτερα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του, η μητέρα του Λεάντρο έγραψε στην ανάρτησή της: “Όμορφε γλυκέ μου άγγελε. Σε αγάπησα πέρα από τα λόγια από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου”, έγραψε η μητέρα του στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία του νεαρού.

“Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν πάντα αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου τώρα. Θα ήθελα να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώθω ούσα η μητέρα σου. Ήσουν τόσο βαθιά αγαπητός και εύχομαι μόνο η αγάπη να μπορούσε να σε σώσει. Συγγνώμη μωρό μου, συγγνώμη Κάρλος Μάρε (Carlos Mare). Αναπαύσου εν ειρήνη και στον αιώνιο παράδεισο αγαπημένο μου αγόρι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα