Ρόμπι Γουίλιαμς: Το “αντίο” σε θαυμάστριά του που σκοτώθηκε σε συναυλία του

Διαβάζεται σε 2'
Ρόμπι Γουίλιαμς
Ρόμπι Γουίλιαμς AP Photo/Jens Meyer

Η 70χρονη Ρόμπιν Χολ πέθανε, όταν έπεσε από έξι σειρές καθισμάτων σε συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Σίδνεϊ. Ο τραγουδιστής την αποχαιρέτησε με το “Angels” χθες βράδυ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς απέτισε φόρο τιμής σε μια θαυμάστριά του που έχασε τη ζωή της σε μια από τις συναυλίες του στο Σίδνεϊ την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian, κατά τη διάρκεια του σόου του στη Μελβούρνη το βράδυ της Τετάρτης (22/11), ο σταρ έκανε αναφορά στη Ρόμπιν Χολ, μια 70χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, αφότου έπεσε από έξι σειρές καθισμάτων μέσα στο στάδιο Allianz στο προάστιο Moore Park του Σίδνεϊ.

Η 70χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο St Vincent’s Hospital και κατέληξε τέσσερις μέρες αργότερα.

“Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ραγίζει η καρδιά μου”, είπε ο Γουίλιαμς στο κατάμεστο AAMI Park. “Το σκεφτόμουν σε όλη τη διάρκεια της αποψινής συναυλίας” πρόσθεσε.

“Θέλω να στείλω ένα μεγάλο χειροκρότημα και πολλή αγάπη από εμένα και το συγκρότημά μου στη Ρόμπιν και την οικογένειά της. Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί, ήταν κάποιος σαν κι εσάς που ήρθε στη συναυλία όπως και εσείς απόψε” δήλωσε και ερμήνευσε το τραγούδι “Angles” του 1997, αφιερώνοντάς το στην εκλιπούσα.

Ο γιος της Χολ, Μάικλ, αποχαιρέτησε τη μητέρα του με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

“Δεν έχω λόγια για να πω τι σήμαινε η μαμά μου για μένα. Η καλύτερη μου φίλη δεν είναι πια μαζί μου”, έγραψε στο Facebook.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα