Ρούλα Κορομηλά: Throwback από την εποχή του “Big Brother” και ανάρτηση όλο νόημα

Ρούλα Κορομηλά: Throwback από την εποχή του “Big Brother” και ανάρτηση όλο νόημα
Ρούλα Κορομηλά Instagram / @roulakoromila

Πλάνα από την εποχή που παρουσίαζε το "Big Brother" δημοσίευσε στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά. "Ο γεμάτος άνθρωπος δεν κάνει φασαρία", τονίζει στην μακροσκελή ανάρτησή της.

Ένα βίντεο από τα παλιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά, συνοδεύοντάς το με ένα κείμενο που μιλά για την αγάπη, την αυτογνωσία και την αλληλεγγύη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε πλάνα από την εποχή που παρουσίαζε το “Big Brother” και εξήγησε μέσα από τα γραφόμενά της γιατί είναι ένας γεμάτος άνθρωπος.

Όπως έγραψε:

“Ο γεμάτος άνθρωπος δεν κάνει φασαρία! Ο άνθρωπος που αγαπήθηκε και αγαπιέται είναι γεμάτος, λάμψη, φως και κατανόηση. Ο γεμάτος άνθρωπος από επιτυχίες, απολαύσεις, αποτυχίες, χαρές και αμέτρητες λύπες, αγναντεύει τη ζωή με τρυφερή ματιά και την αντιμετωπίζει, απολαμβάνει με σύνεση, αισιοδοξία και χαμόγελο. Ο γεμάτος άνθρωπος εκπέμπει καλοσύνη. Ελπίζει χωρίς τσιγκουνιές. Σφίζει από αξιοπρέπεια. Ο γεμάτος άνθρωπος ”εκκρίνει” γλυκά συναισθήματα για όλους και για όλα, χωρίς ταμπέλες, μάσκες, ζήλεια και μικροψυχία.

Ο γεμάτος άνθρωπος δεν επαιτεί, δεν λοιδορεί κ δεν επαίρεται για τα ” κατορθώματα του”. Δεν θέλγεται από κολακείες, παρεάκια, ”χλιδάτες” τύπου καταστάσεις και ίντριγκες. Δεν γαντζώνεται σε πλάτες για να στηριχτεί. Πέφτει, σηκώνεται, παίρνει βαθιές ανάσες και προχωρά … Δεν ικετεύει, δεν συνωμοτεί κ δεν λοιδορεί! Δεν επιδεικνύεται κ δεν επιδεικνύει …Χαίρεται με τις επιτυχίες κ τις ευτυχισμένες στιγμές των άλλων… Δεν ” φωτογραφίζει” την αλληλεγγύη (του). Κλειστές κάμερες. Κινητήριος δύναμη του είναι: Η αυτογνωσία, η ευθύτητα, και η Αγάπη. Ο γεμάτος άνθρωπος παίρνει δύναμη από το γέλιο του το κλάμα του γιατί ξέρει πως όλα είναι εύπλαστα και τίποτα δεδομένο» έγραψε συγκεκριμένα.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά στο Instagram:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα