Ruby Mae: Η “Λάρα Κροφτ” της πασαρέλας σε νέες “περιπέτειες” στη Μύκονο

Ruby Mae: Η “Λάρα Κροφτ” της πασαρέλας σε νέες “περιπέτειες” στη Μύκονο
rube_mae instagram

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βρετανία Ruby Mae και οι εμφανίσεις της κόβουν την ανάσα. Τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα που μοιράζεται στα social media από το "νησί των Ανέμων".

Τη Μύκονο επέλεξε για τις διακοπές της το μοντέλο Ruby Mae και η παρουσία της στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων μόνο απαρατήρητη δεν περνά.

Με καταγωγή από τη Βρετανία, το εντυπωσιακό μοντέλο απολαμβάνει τις παραλίες του νησιού, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι νυχτερινές έξοδοι και είτε φορά μικροσκοπικά μπικίνι που αναδεικνύουν τις αναλογίες της είτε πιο βραδινά outfit, κλέβει τις εντυπώσεις και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν και που και η ίδια επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ήταν και μία που θύμιζε πολύ την ηρωίδα “Λάρα Κροφτ“, όπου η Ruby ποζάρει με φόντο τα σοκάκια της Μυκόνου, ενώ τη λούζει ο ήλιος.

Το μοντέλο και πρώην σύντροφος του Άγγλου ποδοσφαιριστή Dele Alli, δεν ξέφυγε όμως ούτε από την κάμερα του Mykonos Live Tv, με την ίδια να απολαμβάνει μία πρωινή βόλτα στα Ματογιάννια φορώντας ένα λευκό σορτσάκι με κρόσια και το μαγιό της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα