Russell Brand: Όταν η Katy Perry μιλούσε για τον “πιεστικό” πρώην σύζυγό της – Τι έλεγε το 2013

Russell Brand: Όταν η Katy Perry μιλούσε για τον “πιεστικό” πρώην σύζυγό της – Τι έλεγε το 2013
Russell Brand και Katy Perry AP IMAGES

Σε συνέντευξή της το 2013, μετά από τον χωρισμό της από τον Russell Brand, η Katy Perry είχε πει πως έμαθε την "πραγματική αλήθεια" για τον πρώην σύζυγό της. Τα λόγια της τότε.

Σάλο προκάλεσαν στον χώρο της showbiz οι κατηγορίες για βιασμό, σεξουαλικές επιθέσεις και συναισθηματική κακοποίηση από πέντε γυναίκες κατά του γνωστού ηθοποιού Russell Brand.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί, όπως μετέδωσε το BBC, προέκυψαν ύστερα από κοινή έρευνα των Sunday Times, των Times και των Dispatches του Channel 4.

Εν μέσω των συνεχιζόμενων καταγγελιών εναντίον του Brand, επανεμφανίστηκε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια Katy Perry στη Vogue το 2003, η οποία είχε υπάρξει σύζυγός του για περίπου 1 χρόνο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 23 Οκτωβρίου του 2010 και ο γάμος τους κράτησε 14 μήνες, αφού την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2011 έλαβε ένα μήνυμα χωρισμού από τον Brand.

Russell Brand και Katy Perry AP IMAGES

Οι φανς της pop star ισχυρίζονται πως η ίδια υπαινίχθηκε κάποια αρνητικά στοιχεία της συμπεριφοράς του τότε.

Συγκεκριμένα, η Katy Perry είχε αναφερθεί στον “ελεγκτικό” πρώην σύζυγό της και τον “βλαβερό” γάμο τους, δηλώνοντας πως στην αρχή πίστευε ότι εκείνη έφταιγε για τον χωρισμό τους και κατηγορούσε τον εαυτό της, μέχρι που “ανακάλυψε την πραγματική αλήθεια” για τον ηθοποιό.

«Στην αρχή, όταν τον γνώρισα, ήθελε έναν ίσο άνθρωπο, και νομίζω ότι πολλές φορές οι ισχυροί άντρες θέλουν να είναι ίσοι με την σύντροφό τους, αλλά μετά, όταν γίνεται αυτό, λένε “δεν μπορώ να διαχειριστώ την ισότητα”. Δεν του άρεσε η ατμόσφαιρα του να είμαι το αφεντικό στην περιοδεία. Οπότε αυτό ήταν πραγματικά επώδυνο και ήταν πολύ ελεγκτικό, κάτι που προκαλούσε αναστάτωση», είπε η Perry το 2013.

«Ένιωσα μεγάλη ευθύνη για το τέλος, αλλά μετά ανακάλυψα την πραγματική αλήθεια, την οποία δεν μπορώ απαραίτητα να αποκαλύψω, γιατί την κρατάω κλειδωμένη στο “χρηματοκιβώτιο μου” για μια βροχερή μέρα. Το άφησα να φύγει και είπα “αυτό δεν οφείλεται σε εμένα, αυτό με ξεπερνάει”. Οπότε έχω προχωρήσει από αυτό» είχε δηλώσει.

Russell Brand και Katy Perry AP IMAGES

Η Perry δεν έχει ακόμη αποκαλύψει σε ποια «αλήθεια» αναφερόταν σε εκείνη τη συνέντευξη, αλλά πολλοί θαυμαστές εικάζουν τώρα ότι αναφερόταν στο σκοτεινό παρελθόν του Brand εν μέσω των νέων ισχυρισμών.

Υπενθυμίζεται πως, μία μέρα προτού οι καταγγελίες βγουν στο “φως”, ο γνωστός κωμικός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αρνήθηκε τις εν λόγω «σοβαρές ποινικές κατηγορίες» που -όπως είπε- επρόκειτο να διατυπωθούν εναντίον του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα