Ryan Reynolds: Κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Blake Lively και το Instagram “λιώνει”

Ryan Reynolds: Κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Blake Lively και το Instagram “λιώνει”
Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι Evan Agostini/Invision/AP

Με λόγια καρδιάς και μία σειρά από φωτογραφίες ο Ryan Reynolds ευχήθηκε στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της, στην πιο τρυφερή ανάρτηση που είδες σήμερα.

Ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και η Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο κουλ ζευγάρια του Hollywood με την ιστορία αγάπης τους να ξεκινά το 2010 και τους δυο τους να είναι αχώριστοι.

Έντεκα χρόνια έγγαμου βίου και τέσσερα παιδιά αργότερα – το ζευγάρι απέκτησε το τέταρτο παιδί του τον περασμένο Φεβρουάριο– οι δυο τους δεν διστάζουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους δημοσίως, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοσαρκάζονται και ο ένας τρολάρει μέσω των social media τον άλλον, με τα post τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να γίνονται viral, αφού τις περισσότερες φορές δείχνουν αληθινές και.. ανθρώπινες φωτογραφίες και στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή.

Αυτή τη φορά, ο διάσημος ηθοποιός έκανε μία τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του, Blake Lively και δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά του για εκείνη μαζί με τους 49.6 εκατομμύρια ακολούθους του.

Το μόνο πράγμα αμετάκλητα δικό μου στον κόσμο είναι η αγάπη και η εκτίμηση και το δέος που νιώθω για αυτό το άτομο. Το να παρακολουθώ τη ζωή της είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να θεωρήσω δεδομένο αν προσπαθούσα. Και πιστέψτε με, προσπαθώ. Χρόνια πολλά Blake Lively. Είσαι φοβερή!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια σειρά από αδημοσίευετες φωτογραφίες τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα