Σάκης Ρουβάς: Γιατί κάνει τον “ερωτευμένο” γάτο στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάζεται σε 1'
Σάκης Ρουβάς
Σάκης Ρουβάς TikTok@Sakis Rouvas

Το βίντεο του Σάκη Ρουβά στο TikTok που έγινε viral.

Με… νιαουρίσματα γέμισε το TikTok του Σάκη Ρουβά, ο οποίος με χιουμοριστική διάθεση αποφάσισε να δείξει μία διαφορετική επαγγελματική του πλευρά.

Ο διάσημος pop star είναι ιδιαίτερα ενεργός τον τελευταίο καιρό στα social media και μοιράζεται μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας βίντεο από την καθημερινότητά του, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μαγειρική, κηπουρική και ασχολίες κυρίως κάτω από τη σκηνή.

Αυτή τη φορά, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους πώς κάνει ασκήσεις φωνητικής, με το αποτέλεσμα να είναι σπαρταριστό.

Στο βίντεο λίγων δευτερολέπτων που δημοσίευσε στο TikTok και μετρά ήδη 193.500 προβολές, ο Σάκης Ρουβάς κάθεται στο παγκάκι ενός πάρκου στο κέντρο της Αθήνας και κάνει τις ασκήσεις του, που θυμίζουν νιαούρισμα. Περαστικοί φαίνεται να τον κοιτούν απορημένοι, με τον ίδιο να χαμογελά και να συνεχίζει να κάνει σαν “ερωτευμένος” γάτος.

Έτσι κάνει ένας ερωτευμένος γάτος το καλοκαίρι.. ή εγώ που κάνω άσκηση φωνητικής“, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο έγινε το απόλυτο viral.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

@sakisrouvas Έτσι κάνει ένας ερωτευμένος γάτος το καλοκαίρι.. ή εγώ που κάνω άσκηση φωνητικής 😂 #sakisrouvas #funnytiktok ♬ A Summer Place – Hollywood Strings Orchestra

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα