Σάκης Ρουβάς: Τα παιδικά τραύματα και ο λόγος που δεν ήθελε να κάνει οικογένεια

Διαβάζεται σε 2'
Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη
Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη PAPADAKIS PRESS

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξή του τόσο για την παιδική του ηλικία, όσο και για τον λόγο που δεν ήθελε να κάνει οικογένεια.

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/5) ο Σάκης Ρουβάς.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του, τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη, αλλά και για τον λόγο για τον οποίο στο παρελθόν σκεφτόταν πως δεν θα κάνει οικογένεια.

“Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο (που χώρισαν οι γονείς του). Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα.

Πέρασα διάφορα στάδια. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μήπως γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω, γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς εξομολογήθηκε: “Με την Κάτια η αλήθεια είναι ότι μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα”.

Σε άλλο σημείο, ο Σάκης Ρουβάς ρωτήθηκε και για τη στιγμή που ήταν συμμαθητής με την μητέρα του.

“Δεν ήμουν καλός μαθητής στο σχολείο. Ήμουν δυσλεκτικός και δεν τα πήγαινα καθόλου καλά με τα μαθήματα. Ταξίδευε το μυαλό μου αλλού, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο. Ξεκίνησα τον πρωταθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και αυτό για εμένα ήταν μια διέξοδος.

Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πουλάω λαμπάδες στην Ανάσταση, ήμουν 9 ετών. Στη συνέχεια πήγα σε νυχτερινό σχολείο και δούλευα σε γκαράζ αυτοκινήτων. Στο νυχτερινό σχολείο ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, γιατί δεν είχε τελειώσει το λύκειο, όταν ήταν μικρή και έτσι το τελειώσαμε μαζί. Αργότερα δούλεψα σε σιδεράδικο, μετά σε μπαρ και μετά ξεκίνησα να τραγουδάω”, αποκάλυψε ο Σάκης Ρουβάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα