Σαλαγκούδη – Κουμιανός: Το τρυφερό φιλί μέσα στο γυμναστήριο

Διαβάζεται σε 2'
Ανθή Σαλαγκούδη
Ανθή Σαλαγκούδη PAPADAKIS PRESS

Η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσίευσε ένα τρυφερό καρέ με τον σύντροφό της, Κοσμά Κουμιανό, την ώρα που γυμνάζονται. Η φωτογραφία στο Instagram.

Ερωτευμένοι, χωρίς να το κρύβουν, είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι αφού πέρασε μερικές όμορφες στιγμές στην Κέα, αποφάσισε να ταξιδέψει και μέχρι τη Μονεμβασιά πριν επιστρέψει στη βάση του στην Αθήνα.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες δημοσιεύουν κάποια κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Μια γλυκιά φωτογραφία από την καθημερινότητά τους, ανήρτησε πρόσφατα η γνωστή δημοσιογράφος στα stories στο προφίλ της στο Instagram.

Στο καρέ βλέπουμε την παρουσιάστρια ειδήσεων του ATTICA TV στο γυμναστήριο μαζί με τον δημοφιλή φωτογράφο, ο οποίος της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, όσο ποζάρουν μαζί μπροστά από στον καθρέφτη.

Το story της Ανθής Σαλαγκούδη μέσα στο γυμναστήριο

Ανθή Σαλαγκούδη: Οι φωτογραφίες που την έχει τραβήξει ο Κοσμάς Κουμιανός

Ως επαγγελματίας φωτογράφος, ο Κοσμάς Κουμιανός – τον οποίον το ευρύ κοινό γνώρισε στις δοκιμασίες των μοντέλων στο GNTM – φωτογραφίζει συχνά την σύντροφό του, Ανθή Σαλαγκύδη, ενώ ανταλλάζουν τρυφερά λόγια κάτω από τις αναρτήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα