Σάρον Στόουν: Με μαυρισμένο μάτι στην Τουρκία – Τι συνέβη

Διαβάζεται σε 3'
Σάρον Στόουν: Με μαυρισμένο μάτι στην Τουρκία – Τι συνέβη
Sharon Stone arrives at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 10, 2024, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Η Σάρον Στόουν πόζαρε με μαυρισμένο μάτι προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της. Πώς το απέκτησε.

Ένα απρόοπτο σημάδεψε τις καλοκαιρινές διακοπές της Σάρον Στόουν, με την ηθοποιό να δημοσιεύει μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαυρισμένο μάτι και να γίνεται δικαίως viral.

Η διάσημη ηθοποιός αυτό το καλοκαίρι κάνει διακοπές στην Ευρώπη και μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί τις Κάννες, τη Ρώμη και την Τουρκία, με τον τελευταίο προορισμό να αποδεικνύεται πιο… “σκληρός” από ότι περίμενε η ίδια.

Αυτό το ταξίδι ήταν δύσκολο, αλλά εγώ είμαι πιο σκληρή“, έγραψε αστειευόμενη η Στόουν, η οποία πόζαρε μέσα στο ασανσέρ ενός ξενοδοχείου στην Τουρκία, με το μαυρισμένο μάτι της… σε πρώτο πλάνο.

Η φωτογραφία προκάλεσε τις αντιδράσεις αλλά και την ανησυχία των θαυμαστών της και πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως η Σάρον Στόουν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την αλήθεια, επέστρεψε στα social media και με ένα βίντεο που δημοσίευσε εξήγησε πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

“Ξέρω ότι όλοι ανησυχείτε για το πώς απέκτησα ένα μαυρισμένο μάτι και σκέφτηκα να σας ενημερώσω. Έχω πάει σε τόσα ξενοδοχεία και σε τόσες χώρες… σηκώθηκα στη μέση της νύχτας για να πάω στην τουαλέτα, δεν ήξερα πού βρισκόμουν και χτύπησα το πρόσωπό μου στο μάρμαρο“, είπε χαρακτηριστικά η Στόουν, τονίζοντας ότι κανείς δεν της έκανε τίποτα.

“Είμαι μια χαρά”, λέει στο βίντεο που έκανε για το “Black Eye update“, αναφέροντας πως “γίνεται όλο και καλύτερο”.

Το ατύχημα της Στόουν έρχεται περίπου μια εβδομάδα μετά την εμφάνισή της στο Knights of Charity Gala στις Κάννες της Γαλλίας, στις 22 Ιουλίου, ενώ τον περασμένο μήνα μίλησε στο “The Hollywood Reporter” για το πώς βίωσε το σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2001.

Είχα μια επιθανάτια εμπειρία και με έφεραν πίσω“, περιέγραψε. “Είχα αιμορραγία στον εγκέφαλό μου για εννέα ημέρες, οπότε (σ.σ. ο εγκέφαλός μου) ήταν σπρωγμένος στο μπροστινό μέρος του προσώπου μου. Δεν ήταν τοποθετημένος στο κεφάλι μου εκεί που ήταν πριν. Και ενώ συνέβαινε αυτό, όλα άλλαξαν. Η αίσθηση της όσφρησης, η όρασή μου, η αφή μου. Δεν μπορούσα να διαβάσω για μερικά χρόνια. Τα πράγματα έμοιαζαν να ‘τεντώνουν’ και έβλεπα χρωματικά μοτίβα. Πολλοί άνθρωποι νόμιζαν ότι θα πέθαινα“, είπε η ίδια, αναφέροντας επίσης πως πολλοί ήταν εκείνοι που μέσα σε αυτό το διάστημα την εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά.

“Άνθρωποι με εκμεταλλεύτηκαν όλο αυτό το διάστημα. Είχα αποταμιεύσει 18 εκατομμύρια δολάρια λόγω της επιτυχίας μου, αλλά όταν επέστρεψα στον τραπεζικό μου λογαριασμό, είχαν χαθεί όλα”, δήλωσε στο THR. “Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου – τα πάντα ήταν σε ονόματα άλλων ανθρώπων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα