Σάρον Στόουν: “Πρώην επικεφαλής της Sony Pictures έφερε το μόριό του στο πρόσωπό μου”

Διαβάζεται σε 2'
H Sharon Stone
H Sharon Stone AP

Η Σάρον Στόουν μίλησε ανοιχτά για ένα από τα πολλά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε κατά τη διάρκεια του ξεκινήματος της καριέρας της στο Χόλιγουντ.

Η αγαπημένη ηθοποιός Σάρον Στόουν (Sharon Stone) δήλωσε ότι πρώην επικεφαλής της Sony Pictures την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στο γραφείο του τη δεκαετία του 1980.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το BBC, η Σάρον Στόουν δεν θέλησε να κατονομάσει το συγκεκριμένο στέλεχος, αλλά είπε ότι η συνάντηση “δεν ήταν η τελευταία από τις πολλές περίεργες εμπειρίες που είχε στη μακρόχρονη καριέρα της.

Η 65χρονη υποψήφια για Όσκαρ μίλησε για το περιστατικό κατά τη διάρκεια ενός podcast με την Αμερικανίδα παρουσιάστρια του talk show, Kelly Ripa.

Η ίδια περιγράφοντας το περιστατικό είπε ότι κλήθηκε στο γραφείο του πρώην «επικεφαλής της Sony» για μια συνάντηση, όταν μετακόμισε για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 1980.

Σύμφωνα με την ηθοποιό το στέλεχος της είπε κατά την διάρκεια της συνάντησης: “Είναι αλήθεια αυτά που λένε για εσένα και είσαι η πιο υπέροχη. Δεν έχουμε δει καμία σαν εσένα εδώ και δεκαετίες. Όλοι μιλούν για σένα. Είσαι τόσο έξυπνη, όμορφη και αυτά τα μαλλιά”.

“Μετά, ήρθε ακριβώς μπροστά μου και είπε “αλλά πρώτα…”. Και έβγαλε το πέος του ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου”, είπε η ηθοποιός.

Στην συνέχεια η ηθοποιός δήλωσε πως έπαθε υστερία και εκείνος έφυγε από την πίσω πόρτα. “Δεν υπήρχε περίπτωση να είχα πει αυτήν την ιστορία νωρίτερα καθώς η Sony δεν θα με προσλάμβανε ποτέ ξανά”, είπε η ίδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα