Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε μία συγκινητική ανάρτηση πριν το μεγάλο φινάλε

Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε μία συγκινητική ανάρτηση πριν το μεγάλο φινάλε
Γιώργος Γεροντιδάκης [email protected]

Η τελευταία πράξη του "Σασμού" για τη φετινή σεζόν παίζεται απόψε στον Alpha και λίγες ώρες πριν το συναρπαστικό φινάλε ο τηλεοπτικός "Λευτέρης Ορφανός" κάνει τον δικό του απολογισμό.

Απόψε ρίχνει αυλαία η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του Alpha, “Σασμός” και το φινάλε αναμένεται συνταρακτικό.

Λίγο πριν οι τηλεθεατές βρεθούν αντιμέτωποι με μία τεράστια αποκάλυψη που θα ταράξει τους πάντες, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός “Λευτέρης Ορφανός”, ο οποίος ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα που εισέβαλαν στη σειρά τη φετινή σεζόν, έκανε τον δικό του απολογισμό και με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε τους συντελεστές της σειράς, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

“Σήμερα τελευταίο επεισόδιο! Μια χρονιά γεμάτη με πολλά συναισθήματα και στιγμές που μας ενώνουν, μας ωριμάζουν και μας κάνουν να είμαστε έτοιμοι για μια καινούργια συναρπαστική χρονιά! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και των δυο συνεργείων θα το λέω πάντα ότι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της σειράς! Και φυσικα ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την υπέροχη συνεργασία! Ώρα για ξεκούραση!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Σασμός: Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια.. Η Βασιλική βρίσκεται σε σοκ, ενώ ο Μαθιός στοχεύει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα…

Ο Αστέρης και η Αργυρώ παντρεύονται κρυφά από όλους, με τον παπά Μιχάλη να τους δίνει την ευχή του. Η οργή της Καλλιόπης θα είναι τεράστια, η οποία δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Ο Νικηφόρος οπλίζει, αλλά η σκανδάλη παίζει πολλά παιχνίδια… Το μόνο βέβαιο είναι ότι το τέλος θα βαφτεί “κόκκινο”.

Σασμός: Δείτε το trailer της Πέμπτης (13/7)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα