Σάττι και ΛΕΠΑ έβαλαν “φωτιά” στην Τεχνόπολη

Διαβάζεται σε 2'
Λευτέρης Πανταζής
Λευτέρης Πανταζής Papadakis Press

Η guest εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή στην πρώτη συναυλία της Μαρίνας Σάττι “γκρέμισε” την Τεχνόπολη και ήρθε να μας θυμίσει πως η καλλιτέχνιδα δεν μπαίνει σε καλούπια.

Όταν τον περασμένο Μάιο κυκλοφόρησε το νέο EP της Μαρίνας Σάττι με τίτλο “P.O.P.” και άρχισαν να ακούγονται τα ολοκαίνουργια τραγούδια της, ένα από αυτά που ξεχώρισαν ήταν το MIXTAPE, ένα τραγούδι από το οποίο πραγματικά περνάνε όλα, ακόμα και η συμμετοχή της στη Eurovision. Ακόμα και ο Λευτέρης Πανταζής.

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/06) στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στην πρώτη από τις μεγάλες αθηναϊκές εμφανίσεις της στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της και μέσα σε δύο ώρες και κάτι έδειξε πως χαράσσει μια μουσική διαδρομή που μαρτυρά την συνεχή εξέλιξή της. Μια μουσική διαδρομή χωρίς σύνορα και όρια, μια συνεχής αναζήτηση που οδηγεί σε νέες, ανεξερεύνητες κατευθύνσεις.

Από το live της Τετάρτης δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή για το MIXTAPE και μαζί με τη Μαρίνα Σάττι έβαλαν φωτιά, μετατρέποντας για λίγο την Τεχνόπολη σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα. Απόδειξη πως η καλλιτέχνιδα δεν μπαίνει σε κανένα καλούπι, τολμά και μπορεί να συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία με μοντέρνα ακούσματα, εκφράζοντας ελεύθερα τις επιρροές της.

Σε ένα από τα βίντεο από τη χθεσινή βραδιά, ο Λευτέρης Πανταζής φωνάζει “Έναν γιατρό, καρδιολόγος να ‘ναι“, μία από τις αγαπημένες του ατάκες στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται, με τη Μαρίνα Σάττι να χορεύει τσιφτετέλι ενώ παίζεται το τραγούδι “Άπιστος” του ΛΕΠΑ.

Δείτε βίντεο από τη μουσική τους συνάντηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα