Σε βίντεο από τα Freaks Off πάρτι ο Diddy πρωταγωνιστεί με “έναν πιο διάσημο άνθρωπο”

Διαβάζεται σε 3'
Ο Sean "Diddy" Combs
Ο Sean "Diddy" Combs Invision/AP Willy Sanjuan

Στην αγορά έχει βγει βίντεο από Freaks Off πάρτι του Diddy, στο οποίο εμφανίζεται παρέα με έναν «πολύ πιο διάσημο άνθρωπο» από τον 54χρονο.

Δικηγόρος ενός εκ των 10 ανθρώπων που έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του Diddy υποστήριξε πως επικοινώνησε μαζί της κάποιος που ήθελε να της πουλήσει «βίντεο» από Freaks Off πάρτι, στα οποία συντελούνταν πλήθος κακουργημάτων επί 15 χρόνια.

Οι τρεις κατηγορίες που του έχουν απευθυνθεί είναι συνωμοσία για απάτη, σεξουαλική εμπορία με βία, απάτη ή εξαναγκασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία -καθώς ανάγκασε γυναίκες να ταξιδέψουν σε άλλες πολιτείες έως και σε άλλες χώρες για να ικανοποιήσουν φίλους του και συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Ariel Mitchell-Kidd το βίντεο που της πρότειναν να αγοράσει είναι «πορνογραφικού περιεχομένου». Δεν διευκρινίστηκε αν πρόκειται για προσωπικό υλικό ή για απόσπασμα από όσα κατέγραφαν μυστικές κάμερες που είχε τοποθετήσει ο Sean Combs σε όλα τα σπίτια που διοργάνωνε Freaks Off πάρτι.

Πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος, αλλά και ένας «πολύ διάσημος» άνθρωπος «πιο διάσημος από τον 54χρονο ράπερ».

Το ζητούμενο του κατόχου του βίντεο ήταν «να δει αν ενδιαφερόμασταν να το εξασφαλίσουμε, πριν το δημοσιοποιήσει» προφανώς έναντι αδράς αμοιβής. «Ο κατηγορούμενος δεν είναι μόνος. Εμφανίζεται και ένας άλλος, πιο διάσημος, από εκείνον που όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν δείχνει να καταλαβαίνει ότι βιντεοσκοπείται».

Η Mitchell-Kidd αποκάλυψε και ότι επικοινώνησε μαζί της και μια ακόμα γυναίκα που ισχυρίζεται ότι τη βίασε ο Combs το 2018 «με τη χρήση αντικειμένου. Ακολούθως, έδινε οδηγίες σε έναν άλλο άνδρα πώς να την κακοποιήσει σεξουαλικά, ενώ παρακολουθούσε. Κατάφερε να γλιτώσει, όταν τράπηκε σε φυγή. Υπάρχει και μάρτυρας, ένας γείτονας την είδε να τρέχει στο δρόμο».

Το θύμα είχε προχωρήσει τότε σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία.

Ο Combs κατηγορείται γενικά, για απαγωγές, νάρκωση και εξαναγκασμό γυναικών σε σεξουαλικές δραστηριότητες, σεξουαλική διακίνηση, καταναγκαστική εργασία, διακρατικές μεταφορές για σκοπούς πορνείας, αδικήματα ναρκωτικών, απαγωγές, συλλήψεις, δωροδοκία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης. Περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση του, κάτι που θα γίνει μέσα στον Οκτώβρη.

Πλέον δεν είναι σε επιτήρηση, υπό τον κίνδυνο της αυτοχειρίας (και άγνωστη τη ψυχική του κατάσταση), ενώ μέσα στο σαββατοκύριακο τον επισκέφτηκε η οικογένειά του στο Μetropolitan Detection Center του Μπρούκλιν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα