Selena Gomez: Χαμός με φωτογραφία που ο Benny Blanco της πιάνει το στήθος

Διαβάζεται σε 2'
Selena Gomez και Benny Blanco
Selena Gomez και Benny Blanco Instagram/@selenagomez

Εξοργισμένοι οι θαυμαστές της Selena Gomez με τη φωτογραφία όπου ο σύντροφός της, Benny Blanco, της πιάνει το στήθος. Θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Έξαλλοι έγιναν οι θαυμαστές της Selena Gomez μετά τα νέα καρέ που ανήρτησε στο Instagram μαζί με τον σύντροφό της Benny Blanco.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής pop star δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει μαζί με τον γνωστό μουσικό παραγωγό.

Σε μία εξ αυτών, εκείνη γέρνει προς την αγκαλιά του, κι εκείνος έχει το χέρι του τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της, ενώ της κρατά το στήθος.

Στα άλλα στιγμιότυπα, τους βλέπουμε μαζί στην κουζίνα να μαγειρεύουν, ενώ σε άλλα χαμογελούν μαζί με τους φίλους τους.

Η φωτογραφία στην οποία της κρατά το στήθος, εξόργισε τους φανς της Selena Gomez, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα social media, καταδικάζοντας την κίνησή του.

Ο Benny Blanco φαίνεται πως ήδη δεν ήταν συμπαθής σε μια μερίδα των θαυμαστών της 31χρονης τραγουδίστριας, οπότε το στιγμιότυπο αυτό, τους εξόργισε ακόμα περισσότερο.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ ήταν ήδη μαζί για έξι μήνες.

Η φωτογραφία έγινε viral, με δεκάδες χρήστες των social media να χαρακτηρίζουν “ανατριχιαστική” την ενέργειά του και άλλους να αφαιρούν με photoshop τον Blanco από την φωτογραφία.

“Δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκει”, “είναι αυτό το άβολο ζευγάρι που βλέπεις έξω”, “γιατί το είδαμε αυτό;” ήταν ορισμένα από τα σχόλια, ενώ κάποιοι χρήστες τους χαρακτήρισαν ως ένα cringe ζευγάρι.

Δεν έλειψαν και τα polls που ρωτούσαν πότε θα χωρίσει το ζευγάρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα