Septemberfest για Μακρόπουλο: Βγήκε στη σκηνή μόνο όταν πήρε παραπάνω χρήματα

default image

Σε καταγγελίες κατά του δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου, μέσω της σελίδας τους στο facebook προχώρησαν οι διοργανωτές φεστιβάλ στην Κύπρο. Γιατί του προσάπτουν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά

Με την καρδιά τους διασκέδασαν σχεδόν 14.000 θεατές που έσπευσαν στο Septemberfest στη Λευκωσία προκειμένου να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη Νίκο Μακρόπουλο. Και μπορεί κανείς από τους θεατές να μην κατάλαβε το παραμικρό, πέραν μιας καθυστέρησης, ωστόσο όπως αποκάλυψαν οι διοργανωτές πίσω από την εμφάνιση του τραγουδιστή υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο, σχετικά με την αμοιβή του, που λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα ολόκληρο το φεστιβάλ. Το πιθανότερο είναι βέβαια πως οι όποιες διαφορές θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση στο προφίλ του Septemberfest στο Facebook, οι υπεύθυνοι ισχυρίζονται πως ο καλλιτέχνης μόλις αντιλήφθηκε τον όγκο του κόσμου που είχε συρρεύσει για να τον ακούσει απαίτησε περισσότερα χρήματα από όσα είχαν αρχικά συμφωνηθεί ως αμοιβή του, απειλώντας μάλιστα πως αν δεν του καταβληθούν δε σκοπεύει να ανέβει στη σκηνή και να παρουσιάσει το πρόγραμμά του. Το αποτέλεσμα ήταν να καταβληθεί η παραπάνω αμοιβή, αλλά πλέον οι διοργανωτές πέραν από τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, εκφράζουν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν και νομικά εναντίον του τραγουδιστή, από την πλευρά του οποίου δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία επίσημη δημόσια τοποθέτηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο facebook:

“Θα θέλαμε να απολογηθούμε στις 14000 και πλέον χιλιάδες επισκέπτες του Septemberfest για τη ψεσινή καθυστέρηση της έναρξης του προγράμματος του κου Νίκου Μακρόπουλου. Αυτό δημιουργήθηκε εξ’- υπαιτιότητας του καλλιτέχνη ο οποίος αντικρίζοντας την κοσμοσυρροή, απαίτησε επιπρόσθετη αμοιβή και εκβίασε απειλώντας τους διοργανωτές ότι θα αποχωρούσε σε περίπτωση που δεν καταβαλλόταν η επιπρόσθετη αμοιβή. Οι διοργανωτές, σεβόμενοι τους επισκέπτες τους, αναγκάστηκαν και κατέβαλαν την αμοιβή αυτή.
Ο καλλιτέχνης, για δεύτερη φορά αθέτησε τα συμφωνηθέντα με τους διοργανωτές του Φεστιβάλ οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον του ιδίου και του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου του για διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις ζημιές τις οποίες υπέστησαν ως διοργανωτές από τη μη τήρηση της μεταξύ τους συμφωνίας”

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα