Sex & The City: Ηθοποιός καταγγέλλει πως “κόπηκε” από διάσημο αμερικάνικο show επειδή είναι γκέι

Sex & The City: Ηθοποιός καταγγέλλει πως “κόπηκε” από διάσημο αμερικάνικο show επειδή είναι γκέι
Ο ηθοποιός Mario Cantone Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ο ηθοποιός Mario Cantone αποκάλυψε σε podcast πως το 1986 η συνέντευξη που έδωσε ακυρώθηκε λόγω του ότι "η κωμωδία του είχε ένα γκέι πλεονέκτημα" και θα έκανε τον παρουσιαστή Johnny Carson "νευρικό".

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε ο ηθοποιός του Sex and the City, Mario Cantone, πηγαίνοντας πίσω στο 1986, όταν η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και η οποία επρόκειτο να προβληθεί στο δημοφιλές αμερικανικό σόου, “The Tonight Show”, “κόπηκε” επειδή θα έκανε τον παρουσιαστή Johnny Carson, “νευρικό”.

Μιλώντας στην Allison Kugel και το podcast “Allison Interviews” και κάνοντας μια αναδρομή στην καλλιτεχνική του πορεία, ο ηθοποιός αποκάλυψε, σύμφωνα με το buzzfeed.com, πως όλα συνέβησαν το 1986 όταν τον είχαν κλείσει για να εμφανιστεί στο show, όταν όμως είδαν ξανά το βίντεο της συνέντευξής του, ο υπεύθυνος καλεσμένων του είπε: “Ξέρεις τι; Η κωμωδία σου έχει ένα γκέι πλεονέκτημα και νομίζω ότι θα κάνει τον Johnny νευρικό, οπότε θα σε ακυρώσω”.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Cantone μίλησε και για τον χαμό του ηθοποιού και πρωταγωνιστή του Sex & The City, Willie Garson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι σε ηλικία 57 ετών.

Όλη η συνέντευξη του Mario Cantone:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα