Shakira: Τραβούσαν βίντεο κάτω από το φόρεμά της – Πώς αντέδρασε

Διαβάζεται σε 3'
Shakira
Shakira 2024 Julio Cortez/AP Photo

Η Σακίρα γιόρταζε την κυκλοφορία του νέου της single όταν εντόπισε θαυμαστή της να τραβά βίντεο κάτω από το φόρεμά της.

Θύμα παρενόχλησης έπεσε η Σακίρα (Shakira) όταν θαυμαστές της φάνηκαν να τραβούν βίντεο κάτω από το φόρεμά της ενώ εκείνη βρισκόταν on stage.

Η 47χρονη Κολομβιανή σούπερ σταρ βρισκόταν στη σκηνή του κλαμπ LIV Miami, όπου γιόρτασε την κυκλοφορία του νέου της single, “Soltera“, όταν εντόπισε πως κάποιος από το κοινό τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο καταγράφοντας τα απόκρυφα σημεία της.

Το μοντέλο Winnie Harlow, η YouTuber και ηθοποιός Lele Pons, η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Anitta και η τραγουδίστρια Danna Paola, έδωσαν το παρών στο πάρτι της Σακίρα στο κατάμεστο κλαμπ στις ΗΠΑ, το οποίο επισκιάστηκε από το συμβάν.

Στο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, η Σακίρα φαίνεται να κουνάει το δάχτυλό της σε κάποιον από το πλήθος που βρίσκεται εκτός πλάνου, δείχνοντάς του ότι τον βλέπει τι κάνει και να κατεβάζει το φόρεμά της για να καλυφθεί.

Στη συνέχεια, συνέχισε να χορεύει και πάλι για λίγα δευτερόλεπτα, αγνοώντας χυδαία συμπεριφορά, όμως όταν διαπίστωσε πως οι θαμώνες του κλαμπ συνέχισαν ό,τι έκαναν, κατέβηκε από τη σκηνή κάνοντας μία χαρακτηριστική κίνηση ότι “τελείωσε”.

Έπειτα κατεβαίνει από τη σκηνή και μπαίνει στον χώρο των VIP, όπου την υποδέχτηκαν οι φίλοι της και η ασφάλειά της.

Το βίντεο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να δηλώνουν εξοργισμένοι με το περιστατικό.

Η ασεβής συμπεριφορά σαν αυτή είναι απαράδεκτη. Η Σακίρα αξίζει περισσότερο σεβασμό“, “Αυτό είναι πέρα για πέρα αηδιαστικό. Η Σακίρα είχε κάθε δικαίωμα να αποχωρήσει, κανείς δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τέτοιου είδους ασέβεια, ειδικά όταν είναι απλά εκεί έξω και ερμηνεύει τη μουσική της. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται με στοιχειώδη ευπρέπεια!“, “Αυτή είναι πραγματικά απογοητευτική συμπεριφορά. Οι καλλιτέχνες αξίζουν σεβασμό και ιδιωτικότητα, τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής. Είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους“, ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα