Shaya: Το χρέος μετά τις Hi-5 και η δουλειά στην επαρχία “κρυφά”

Διαβάζεται σε 2'
Shaya
Shaya glomex

Η Shaya μίλησε για τις Hi-5, το συγκρότημα που έκανε θραύση στις αρχές του 2003 και τις δυσκολίες που συνάντησε μετά τη διάλυσή τους.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/06) η Shaya και μάς γύρισε αρκετά χρόνια πίσω όταν ήταν ένα από τα πέντε κορίτσια του μουσικού συγκροτήματος Hi-5.

Με τα σχέδια για ένα reunion να ναυαγούν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Shaya αναφέρθηκε στην περίοδο μετά τη διάλυση του γυναικείου band αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Σε ερώτηση για το πώς βρήκε τον δρόμο της μετά τις Hi-5, η τραγουδίστρια ανέφερε πως “ήταν λίγο δύσκολα στην αρχή, γιατί δεν ήξερα και ακριβώς πώς θα ταιριάξω μέσα στο κύκλωμα, τι ήθελα να κάνω, δεν είχα πια άλλα τέσσερα κορίτσια δίπλα μου και έπρεπε να βρω τον εαυτό μου”.

Αναφέρθηκε επίσης και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς όπως εξομολογήθηκε, χρωστούσε πάρα πολλά χρήματα.

Χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi-5. Υπήρχαν κάποια θέματα με μία λογίστρια που είχαμε, εμείς δίναμε τα χρήματα για να πληρωθεί η εφορία και μπήκαμε μέσα. Εμείς πληρώναμε πολλά από την τσέπη μας, πρόβες, παραγωγές και τελικά δεν έμεναν πολλά σε εμάς. Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό. Που ξαφνικά εκεί που είσαι σε ένα επιτυχημένο συγκρότημα και ξαφνικά μένεις μόνη σου, δεν ξέρεις τι να κάνεις, πού να δουλέψεις… Ήταν ένα challenge”, είπε χαρακτηριστικά η Shaya, παίρνοντας τότε την απόφαση να δουλέψει κρυφά σε επαρχιακές πόλεις για να ξεχρεώσει.

Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε όλο αυτό κρυφά εξήγησε πως δεν ήθελε να γίνει γνωστό στον κόσμο τι κάνω ακριβώς, μιας και δεν είχε βρει ακόμα την καλλιτεχνική της ταυτότητα.

“Ήθελα να βγάλω χρήματα, να ξεχρεώσω, να βρω τι θέλω να κάνω και τι μουσική θέλω να τραγουδάω και μου βγήκε όλο αυτό σε καλό τελικά”, κατέληξε η Shaya.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα