Σιένα Μίλερ: Τα 15 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της κι ένα “καρφί” για τον Τζουντ Λο

Διαβάζεται σε 2'
Η Σιένα Μίλερ
Η Σιένα Μίλερ AP

Η Σιένα Μίλερ μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της Όλι Γκριν.

Η σχέση της ταλαντούχας ηθοποιού Σιένα Μίλερ με το συνάδελφό της Όλι Γκριν άρχισε να απασχολεί τα media τον Φεβρουάριο του 2022, οπότε και έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι στη Νέα Υόρκη. Η 42χρονη Μίλερ και ο 27χρονος σύντροφός της επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί λίγο μετά τα BAFTA 2022 αφού απαθανατίστηκαν να φεύγουν μαζί από το Royal Albert Hall μετά από ένα πάρτι.

Κάνοντας σπάνια σχόλια για την ιδιωτική της ζωή, η Μίλερ σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar σχολίασε τα όσα λέγονται για εκείνη και τον νεότερο σύντροφό της: Αποκάλυψε πως ο Όλι σέβεται περισσότερο τις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες της δικής της γενιάς – μια ξεκάθαρη σπόντα για τον πρώην της, Τζουντ Λο (σ.σ.: υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός ήρθε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση του 2005 όταν ο τότε σύντροφός της, Τζουντ Λο, ομολόγησε ότι την απατούσε με την νταντά των παιδιών του, Ντέιζι Ράιτ).

«Υπάρχει μια διαφορά στον τρόπο, με τον οποίο η νέα γενιά των ανδρών σέβεται τις γυναίκες. Ο Όλι είναι πολύ σοφός και προσαρμοστικός. Πιστεύω ότι αυτή η γενιά έχει μεγαλώσει με ισότητα και το βλέπω αυτό και στις φίλες του, αλλά και στους άντρες», είπε χαρακτηριστικά η Μίλερ για την τωρινή σχέση της.

Όπως είπε στη συνέχεια, εκείνη και ο σύντροφός της γνωρίστηκαν σε ένα Χάλογουιν πάρτι. «Πολύ γρήγορα τον ερωτεύτηκα. Δεν είπα ξαφνικά “θα αποκτήσω ένα αγόρι νεότερο”. Ήταν πιο ενοχλητικό, του είπα “γιατί είσαι τόσο νέος; Με ενοχλεί αυτό”», δήλωσε.

Εξήγησε επιπλέον, πως δεν περίμενε η σχέση τους να εξελιχθεί τόσο σοβαρά, όμως τα πράγματα κύλησαν τελείως διαφορετικά.

Το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από δύο χρόνια. Τον περασμένο Μάρτιο υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η Σιένα Μίλερ έχει ακόμα μία 11χρονη κόρη, την οποία έχει αποκτήσει με τον Τομ Στάριτζ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα